Ty też wymiatacz zbytnio nie grzeszysz zdolnością utrzymywania porządku. Ale to tylko moje mało skromne zdanie. Do gadanie nic nie masz ale możesz określić swoją opinie. Każdy to tak samo łatwo przeczyta jak później o tym zapomni.Kto według Ciebie jest taki, że komend nie używa i o porządek nie dba? A co do miyany też za bardzo mi to nie pasuje, ale nic do gadania nie mam.
Zmiany, zmiany, zmiany
- sickboy
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: Zmiany, zmiany, zmiany
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Kto jak kto, ale Wym!atacz dba o porządek jak mało kto. Ja sam ostatnio się zaniedbałem pod względem adminowania, ale to dlatego, że buduję kompa. Co do Mijany to głupi pomysł. Co z tego, że zna się na sprawach technicznych i wspomoże również finansowo serwer. Trochę dziwne, że podejmujecie takie decyzje bez naszej zgody.
War, war never changes ...
Jesteś zwykłym pionkiem Kondzio. Nie masz nic do gadania.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Jak my wszyscy.Justyna pisze:Jesteś zwykłym pionkiem Kondzio. Nie masz nic do gadania.
Kondzio, ja widze co się dzieje na serwerze. Tak, jesteśmy pionkami, nie tylko na serwerze ale i w życiu. Tak więc radze otworzyć oczy i przestać płakać.
Bardzo dojrzałe podejście jak i wypowiedz Kondzio. Właśnie uświadomiłeś mi, że również Ciebie miałem na myśli mówiąc, że w tym klanie zostały same dzieci..
podjudzając absolutnie każdego sam wychodzisz na najwieksze dziecko. Lubisz być hejterem? Ja swoje powiedziałem, twoich słów w moim kierunku komentować nie będę, jakbyś częściej przez ostatni rok z nami grywał niż trochę przez ostatni miesiąc to miałbyś większą wiedzę. EOT.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
-
- Pierwszy sierżant
Zacznij od edycji postów. I nie spamuj postami, nic nie wnoszącymi do tematu (wyraziłeś swoje zdanie i wystarczy), chyba że tak bardzo lubisz się powtarzać: dzieci tu, dzieci tam, albo lubisz dzieci.sickboy pisze:Bardzo dojrzałe podejście jak i wypowiedz Kondzio. Właśnie uświadomiłeś mi, że również Ciebie miałem na myśli mówiąc, że w tym klanie zostały same dzieci..

Nabiłeś 13 postów grasz od niedawna połowy osób nie znasz, to się nie wypowiadaj o nich, aaa jeszcze bym zapomniał wazelina w nadmiarze szkodzi....
PS. Nie ty nas przyjąłeś do klanu, i nie ty będziesz z nas go wypraszał.
--------
Osobiście nie mam nic do miyana, ale również uważam że HA, nie powinna zostać osoba z poza W$.
Miyana proszę bardzo ranga wip

Pukawka bardzo dobry pomysł.
Punkt 5 Bardzo ciężki temat, bo bardzo trudno jest pilnować porządku na NN, szczególnie jak jest dużo graczy.
"Jesteśmy grupą znajomych, przyjaciół zgromadzonych wokół Enemy Territory."
Tak naprawdę składając podanie utożsamiałem, się ze słowami ULTRY....

I zasadniczo już jako gracz ET się trochę wypaliłem, grając często na pingu +150, mając świadomość swoich szans, braku czasu, przychodzę dla tych paru osób z którymi można pogadać o wszystkim i o niczym, i mimo wszystko dla tej resztki atmosfery, która jeszcze została na serwerze NN, i którą jak by nie było my tworzymy.
-
- Plutonowy
Po pierwsze ogarnijcie się ludzie. Myślcie co piszecie. Niedawno byliśmy zgraną paczką, a teraz co ... nic. Wszystko się rozsypało. Ruch na serwerze zmalał, W$ów mało, rozpierdziel na serwie niezły.
Myślę, że pomysł z nowym HA jest dość ryzykowny, ale zarazem dobry. Wydaje mi się, że Miyana może co nieco pomóc. Ja mam do niej neutralne podejście. Zobaczymy myślę, że może dzięki temu coś ruszy.
Zmiany są konieczne w naszym przypadku. Mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre.
Myślę, że pomysł z nowym HA jest dość ryzykowny, ale zarazem dobry. Wydaje mi się, że Miyana może co nieco pomóc. Ja mam do niej neutralne podejście. Zobaczymy myślę, że może dzięki temu coś ruszy.
Sick to jest świetny admin, który zawsze trzymał porządek na serwie. Za starych dobrych czasów, jak ja doszedłem do klanu wszędzie był porządek, również dzięki niemu. W pewnej części on też nas przyjął, bo cały czas był częścią klanu.v.low pisze:Nabiłeś 13 postów grasz od niedawna połowy osób nie znasz, to się nie wypowiadaj o nich, aaa jeszcze bym zapomniał wazelina w nadmiarze szkodzi....
PS. Nie ty nas przyjąłeś do klanu, i nie ty będziesz z nas go wypraszał.
Zmiany są konieczne w naszym przypadku. Mam nadzieję, że wyjdzie to na dobre.
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
Bardzo chętnie poczytamy jakie to sposoby. Temat jest cały czas otwarty. I to nie przez hajs dobieramy kolejnego ha, kasa to jest jedynie powód poboczny.zer0 pisze:Rozumiem Twoje Argumenty Tim, i rozumiem, że w związku z przejściem na Pukawke hajs na utrzymanie wzrośnie. Ale jest wiele innych sposobów niż branie mijany.
W zasadzie były jeszcze inne propozycje, jak rozwiązać tę sytuację. Jedną z nich było rozwiązanie klanu W$, lub odseparowanie go od serwera. W ten sposób lvl admina zachowałyby tylko te osoby, które według nas dobrze spełniają swoją rolę. No i wówczas w ogóle nie musielibyśmy się martwić waszym zdaniem podejmując trudne decyzje. Ale doszliśmy do wniosku, że to będzie duży cios i prawdopodobnie społeczność nam się rozsypie. Dlatego lepszym pomysłem wydawało się dobranie kogoś nowego. Nie przypuszczałem jednak, że aż tyle osób z jakichś względów nienawidzi miyany. Co ta kobieta wam zrobiła?
Prawda, nie zostałeś o to nigdy zapytany, ale nie powstrzymało cię to przed ogłaszaniem, że gdybyś tylko chciał, to byłbyś ha. Zapomniałeś już?zer0 pisze:PS2. Nikt nigdy mnie nie zapytał, czy chciałbym się podjąć bycia HA. Więc nie możesz pisać, jak zachowałbym się, gdybym został o to zapytany.
[Sat Mar 30 19:59:34 2013]-[|W$|zer0]: ja w sumie moglem nawet ha być
[Sat Mar 30 20:00:18 2013]-[|W$|zer0]: w$ jak jestes ha to sie skladasz na serwer
[Sat Mar 30 20:00:23 2013]-[|W$|zer0]: w$ to po 1
[Sat Mar 30 20:00:31 2013]-[|W$|zer0]: w$ po drugie, wieksza odpowiedzialnosc
[Sat Mar 30 20:00:39 2013]-[|W$|zer0]: w$ po trzecie, wiecej roboty i mniej luzu
Miyana nie ma nikogo zastępować, tylko pomóc nam ogarniać ten syf i wprowadzić jakiś świeży powiew do klanu, bo obecnie nic się u nas nie dzieje. HA nie ma, niżsi stażem admini robią co chcą, a graczy pomału ubywa.zer0 pisze:Rozumiem też, że Mijana ma zastąpić w formie motywatora Ultre? Dobre sobie...
Najgorsze jest to, że nawet gracze spoza klanu zauważają, że źle się u nas dzieje. Dzisiaj na informacje o tym, że Luux zdradził odchodząc do innego klanu, Mentos odpowiedział:
A dziwisz mu się?
I tak mniej więcej wygląda opinia o W$.
Justyna pisze:Jeżeli nie pasuje wam czyjeś zachowanie i to jakim jest adminem to proponowałabym zwrócić nam uwagę bo ja np. nie zdaję sobie sprawy jakie błędy mogę popełniać ale jestem otwarta na wasze sugestie i na pewno poprawiłabym się.
Pozwoliłem sobie zrobić takie małe zestawienie, jak często używasz komend w porównaniu z innymi adminami, np. z Wymiataczem:Justyna pisze:4. Komend używam, przykro mi że tego nie widziałeś. Najpierw próbuję rozmawiać dopiero później komendy.
Justyna - w klanie od 20 stycznia 2013 (98 dni)
put – 11
warn – 1
mute – 0
teams – 0
Wymiatacz – w klanie od 2 marca 2013 (57 dni)
put – 163
warn – 77
mute – 41
teams – 32
Poza tym nie tylko ja widziałem, że w sytuacjach których powinnaś zareagować, nie robisz nic. A jeśli naprawdę nie widziałaś co powinnaś zrobić w konkretnych sytuacjach, to mogłaś np. zapytać swojego e-chłopaka zer0.
Już dawno udowodniono, że demokracja jest kiepskim ustrojem. Rządy większości zawsze kończą się źle, bo większość ludzi to idioci. Najzabawniejsze jest to, że najgłośniej krzyczą ci, którzy najmniej robią. Bo oprócz zaszczycania nas swoją obecnością i zabawianiem Zera rozmową, nic dla serwera nie robisz, prawda?Justyna pisze:Każdy z tego klanu na to jak jest postrzegany zapracował samodzielnie, przeszedł przez rekrutację więc został zaakceptowany przez większość jeszcze jako zwykły gracz. Będąc już w środku tej machiny pokazał jakim jest adminem i sam zobaczył czy to coś dla niego. Mijanka natomiast została tu wprowadzona bez naszej zgody [jesteśmy zamkniętym gronem więc chcąc wprowadzić kogoś nowego trzeba mieć zgodę większości- tak robią dorośli ludzie!
Nie uważam, żebyśmy mieli obowiązek pytać was o zgodę w takich sprawach. Nie znaczy to jednak, że wasze zdanie nie jest dla nas istotne. Równie dobrze mogliśmy rozwiązać serwer w pizdu i mieć święty spokój, zamiast się teraz z wami użerać. Długo się zastawialiśmy nad tym co zrobić i nie jest to pochopna decyzja. Ale z tego wynika, że pasowała wam taka sytuacja, że ha płacą za serwer i się nie wtrącają, a wy robicie co wam się żywnie podoba i hulaj dusza.
Pieniądze nie są najważniejsze. Widzę, że umiejętność czytania ze zrozumieniem faktycznie kuleje wśród polskiej młodzieży.Justyna pisze:Tak, pieniądze są najważniejsze. Po co brać pod uwagę zdanie klanowiczów przecież oni są nieważni i tylko sprawiają problemy.
Czytam logi do poduszki i jakoś nie zauważyłem różnicy. A to, że wypomina wam błędy przy adminowaniu akurat nam się podoba.Justyna pisze:Zwróćcie uwagę jaka ona jest dla HA, a jaka dla zwykłego gracza. Co, kiedy i jak mówi.
Zakładam, że masz komórkę, więc jakbyś wysłała raz na dwa miesiące smsa za kilka złotych to chyba z głodu byś nie umarła? Z resztą jak już mówiłem wyżej, to nie o kasę chodzi. Po prostu wcześniej co jakiś czas ktoś nam podrzucił parę złotych. Nie było to wiele ale liczył się gest. Teraz dotacje właściwie ustały, a to już znak, że coś się dzieje, skoro wcześniej byli chętni, a teraz już ich nie ma.Justyna pisze:1. Nie wiesz na ile finansowo mogę sobie pozwolić więc daruj.
Bardzo bym prosił, żeby każdy klanowicz wypowiedział się w tym temacie i podzielił się swoją opinią na temat całej sytuacji. Najlepiej jakby była to przemyślana wypowiedź, tak jak te dwie powyżej, a nie pisana pod wpływem emocji.
Co do wypowiedzi v.lowa. To, że nie byłem aktywny nie oznacza, że nie wiem co się w klanie działo. Jak sam możesz zauważyć jest syf i jeśli się z nim nic nie zrobi to wszystko się rozpadnie. Byłem w tym klanie praktycznie od samego początku więc wiem jak to wyglądało. Wszyscy byli podnieceni itp. Był fajny klan, fajni ludzie ale dużo się zmieniło od tamtego czasu.
Wazelina szkodzi ? Mi jeszcze od nadmiaru nic się nie stało także wiem co robie ;)
13 postów ? Jaki to ma w ogóle związek ? To, że mało się udzielam na forum nie wyklucza mnie z dyskusji.
Lubie dzieci ale nie widze w tym nic dziwnego raczej. Każdy ma jakiś ukryty fetysz..
Co do wypraszania was z klanu przecież nic takiego nie robie. Jednak łaski nam nie robicie i nikt was nie bd zmuszał abyście ciągle w nim byli jeśli macie jakiś problem z tym, że HA traktują was jak traktują. Sami sobie na to zasłużyliście swoim zachowaniem.
Zero, rozczarowałeś mnie niesamowicie. Czekałem na Twoją jakże błyskotliwą i wyniosłą riposte, a tutaj ' nocomment'. Widze, że zmieniłeś się dosyć od ostatniego czasu.
Adam, Ciebie jak zawsze kocham!
Timuś, myślałem, że mniej się postarasz i ciągle bd numerem jeden w klanie jeśli chodzi o dogryzanie.
Wazelina szkodzi ? Mi jeszcze od nadmiaru nic się nie stało także wiem co robie ;)
13 postów ? Jaki to ma w ogóle związek ? To, że mało się udzielam na forum nie wyklucza mnie z dyskusji.
Lubie dzieci ale nie widze w tym nic dziwnego raczej. Każdy ma jakiś ukryty fetysz..
Co do wypraszania was z klanu przecież nic takiego nie robie. Jednak łaski nam nie robicie i nikt was nie bd zmuszał abyście ciągle w nim byli jeśli macie jakiś problem z tym, że HA traktują was jak traktują. Sami sobie na to zasłużyliście swoim zachowaniem.
Zero, rozczarowałeś mnie niesamowicie. Czekałem na Twoją jakże błyskotliwą i wyniosłą riposte, a tutaj ' nocomment'. Widze, że zmieniłeś się dosyć od ostatniego czasu.
Adam, Ciebie jak zawsze kocham!
Timuś, myślałem, że mniej się postarasz i ciągle bd numerem jeden w klanie jeśli chodzi o dogryzanie.
Ciężka sprawa z tą mijaną czy jak ten nick się piszę. Też jestem w szoku. Zdenerwowało mnie to, ubodło. Poczułem się gorszy, mimo że wiem, że moja pozycja w klanie jest wysoka. Tylko wszystko musi mieć jakiś cel, więc...
1. Adminowanie rzeczywiście nie wychodzi znacznej części. Nie wiem jak to jest, że jak wchodzę pod innym nickiem na serwer i są młodsi klanowicze to jest rozpierdol. Zmieniam nick i nagle wszyscy zachowują się jak trzeba. Tłumaczenie, że nie można być za ostrym bo gracze uciekną jest do bani, bo jakoś nikt przeze mnie nie uciekł, a nieraz "gasiłem" wojny rozpętane przez regisa, shimiego czy anonymusa. Samo wejście na serwer i granie jest ważne, doceniane i potrzebne. Ale klanowicz to nie jest kolejny gracz, tylko z fikuśnym |W$|. Macie poza grą tworzyć atmosfere, pilnować porządku i ładu. To dzięki nam, ludzie mają chcieć do nas wrócić. Trzeba starać się poznać graczy, porozmawiać z każdym. Zauważcie, że jak na serwer wchodzi admin który już długo w tym siedzi i ma wysoki lvl (czyli zasłużył, dla tego że jest w tym dobry) to paru graczy od razu zaczyna rozmowę. To właśnie robi atmosferę.
2. Niech każdy z nas zada sobie pytanie, kiedy ostatnio miałem jakiś pomysł na rozwój NN? Czy podjąłem się organizacji jakiegoś eventu? Czy popchnąłem serwer choć trochę do przodu? Moja odpowiedź już od paru miesięcy jest prosta. Nie.
3. Kwestia finansowa jest jak dla mnie w zupełności jasna, Myana nie jest brana żeby było więcej hajsu, dotacje zmalały, co może być spowodowane brakiem zainteresowania. Z resztą, sama ilość klanowiczów biorących udział w tej konserwacji to pokazuje. Nie będę drążył dalej bo wszystko jest wyjaśnione.
4. Sama osoba myany wydaję się wzbudzać kontrowersję, dla tego, że jest spoza klanu. Mam nadzieję, że TYLKO dla tego. Pomyślcie sobie, czy gdyby to był ktokolwiek inny, ktoś kto wam się nie naraził krytycyzmem czy czymkolwiek innym, też mielibyście problemy z nowym HA.
5. Jeżeli ktoś ma inny pomysł na poprawę serwa, niech powie działa. Wszyscy musimy zmierzyć się z faktem, że jak czegoś nie zrobimy, to serwer i klan się skończy. Jeżeli ktoś ma po prostu inną kandydaturę, niech też napisze.
Podsumowując: Nie podoba mi się, że jakiś kapuśniak będzie HA. Nie będę jej respektował tak jak innych HA. Mam nadzieję, że uda jej się jakoś to podnieść. Oby i mi udało się jej pomóc. Jest nam potrzebna. Decyzja jest dobra.
Pozdrawiam Grzegorz
1. Adminowanie rzeczywiście nie wychodzi znacznej części. Nie wiem jak to jest, że jak wchodzę pod innym nickiem na serwer i są młodsi klanowicze to jest rozpierdol. Zmieniam nick i nagle wszyscy zachowują się jak trzeba. Tłumaczenie, że nie można być za ostrym bo gracze uciekną jest do bani, bo jakoś nikt przeze mnie nie uciekł, a nieraz "gasiłem" wojny rozpętane przez regisa, shimiego czy anonymusa. Samo wejście na serwer i granie jest ważne, doceniane i potrzebne. Ale klanowicz to nie jest kolejny gracz, tylko z fikuśnym |W$|. Macie poza grą tworzyć atmosfere, pilnować porządku i ładu. To dzięki nam, ludzie mają chcieć do nas wrócić. Trzeba starać się poznać graczy, porozmawiać z każdym. Zauważcie, że jak na serwer wchodzi admin który już długo w tym siedzi i ma wysoki lvl (czyli zasłużył, dla tego że jest w tym dobry) to paru graczy od razu zaczyna rozmowę. To właśnie robi atmosferę.
2. Niech każdy z nas zada sobie pytanie, kiedy ostatnio miałem jakiś pomysł na rozwój NN? Czy podjąłem się organizacji jakiegoś eventu? Czy popchnąłem serwer choć trochę do przodu? Moja odpowiedź już od paru miesięcy jest prosta. Nie.
3. Kwestia finansowa jest jak dla mnie w zupełności jasna, Myana nie jest brana żeby było więcej hajsu, dotacje zmalały, co może być spowodowane brakiem zainteresowania. Z resztą, sama ilość klanowiczów biorących udział w tej konserwacji to pokazuje. Nie będę drążył dalej bo wszystko jest wyjaśnione.
4. Sama osoba myany wydaję się wzbudzać kontrowersję, dla tego, że jest spoza klanu. Mam nadzieję, że TYLKO dla tego. Pomyślcie sobie, czy gdyby to był ktokolwiek inny, ktoś kto wam się nie naraził krytycyzmem czy czymkolwiek innym, też mielibyście problemy z nowym HA.
5. Jeżeli ktoś ma inny pomysł na poprawę serwa, niech powie działa. Wszyscy musimy zmierzyć się z faktem, że jak czegoś nie zrobimy, to serwer i klan się skończy. Jeżeli ktoś ma po prostu inną kandydaturę, niech też napisze.
Podsumowując: Nie podoba mi się, że jakiś kapuśniak będzie HA. Nie będę jej respektował tak jak innych HA. Mam nadzieję, że uda jej się jakoś to podnieść. Oby i mi udało się jej pomóc. Jest nam potrzebna. Decyzja jest dobra.
Pozdrawiam Grzegorz
Moja opinia na ten temat jest taka, że skoro jestem złym adminem i nic nie robię tylko zabawiam swojego e-chłopaka zer0 rozmową to wypisuję się z tego. Nie będę tkwiła gdzieś gdzie mnie nie chcą. Miło było [z niektórymi] ale czas się pożegnać.
Komentować reszty nie będę. Do zobaczenia!
Komentować reszty nie będę. Do zobaczenia!
Jak każdy to każdy...
1. Nie widzę osobiście problemu w tym żeby ktoś z poza klanu był HA skoro jest on tylko dodatkiem do serwera i mówiąc szczerze nie rozumiem tych którzy odebrali to jako policzek. Pamiętajcie, że to ten właśnie serwer (a nie miyana) nas tu zgromadził i jest przedmiotem dyskusji, więc schowajcie swoje dziwne ambicje/zboczenia/zatargi do szafy(niepotrzebne skreślić).
Przylazłem tu przez zer0 jednak zostałem, bo spodobała mi się atmosfera, która jest najważniejszym czynnikiem długowieczności tej gierki. Też dla tej zanikającej niestety atmosfery napisałem podanie, gdyż chciałem się bardziej związać z tym miejscem. Jeżeli kierowały wami podobne powody(nie mowie o grubasku) to powinniście wytrzymać nawet tą zła, okrutna w szczególności, że brakuje czerwonym dziadom siły na ten burdel, a jeżeli widzicie inne możliwości tchnienia w to drugiego życia to się nim podzielcie(chyba że wolicie uciekać).
2. Co do zmiany hostingu to mimo braku chęci na grę (jak narazie) postaram się bywać częściej i robić sztuczny tłum na serwerze, bo wiadomo, że to zawsze na początku stwarza małe problemy.
3. Co do leveli to pomysł o którym mówił Timon mnie zainteresował(ten new world order). Niepotrzebny jest wg mnie podział na młodszy/zwykły/starszy klanowicz itd. Wystarczyły by 3 levele: W$, admin i czerwone dziady, gdzie w$ wciąż by był wyróżniony na tle innych graczy jednak nie obarczony w takim stopniu obowiązkami z którymi nie chce lub nie umie się obchodzić, admin czyli ci wybrańcy, którzy są wzorami cnót wszelakich i rzucają się na klawiaturę pisząc !teams/!put/!shuffle niczym samobójca pod pociąg widząc, że są nie równe składy, no i ci tamci inni.
4.*not single fuck was given*
5. Już się wyżej do tego trochę ustosunkowałem jednak jeszcze tylko ciut ciut tu. Delikatnie z tego miejsca chciałbym przypomnieć, że to wciąż jest tylko gierka, czyli z założenia zabawa i to własnię te rozmowy itp. budują to czego zaczyna brakować. W ramach podsumowania skopiuje cytacik Ultry, który się wyżej pojawił
"Jesteśmy grupą znajomych, przyjaciół zgromadzonych wokół Enemy Territory.".
1. Nie widzę osobiście problemu w tym żeby ktoś z poza klanu był HA skoro jest on tylko dodatkiem do serwera i mówiąc szczerze nie rozumiem tych którzy odebrali to jako policzek. Pamiętajcie, że to ten właśnie serwer (a nie miyana) nas tu zgromadził i jest przedmiotem dyskusji, więc schowajcie swoje dziwne ambicje/zboczenia/zatargi do szafy(niepotrzebne skreślić).
Przylazłem tu przez zer0 jednak zostałem, bo spodobała mi się atmosfera, która jest najważniejszym czynnikiem długowieczności tej gierki. Też dla tej zanikającej niestety atmosfery napisałem podanie, gdyż chciałem się bardziej związać z tym miejscem. Jeżeli kierowały wami podobne powody(nie mowie o grubasku) to powinniście wytrzymać nawet tą zła, okrutna w szczególności, że brakuje czerwonym dziadom siły na ten burdel, a jeżeli widzicie inne możliwości tchnienia w to drugiego życia to się nim podzielcie(chyba że wolicie uciekać).
2. Co do zmiany hostingu to mimo braku chęci na grę (jak narazie) postaram się bywać częściej i robić sztuczny tłum na serwerze, bo wiadomo, że to zawsze na początku stwarza małe problemy.
3. Co do leveli to pomysł o którym mówił Timon mnie zainteresował(ten new world order). Niepotrzebny jest wg mnie podział na młodszy/zwykły/starszy klanowicz itd. Wystarczyły by 3 levele: W$, admin i czerwone dziady, gdzie w$ wciąż by był wyróżniony na tle innych graczy jednak nie obarczony w takim stopniu obowiązkami z którymi nie chce lub nie umie się obchodzić, admin czyli ci wybrańcy, którzy są wzorami cnót wszelakich i rzucają się na klawiaturę pisząc !teams/!put/!shuffle niczym samobójca pod pociąg widząc, że są nie równe składy, no i ci tamci inni.
4.*not single fuck was given*
5. Już się wyżej do tego trochę ustosunkowałem jednak jeszcze tylko ciut ciut tu. Delikatnie z tego miejsca chciałbym przypomnieć, że to wciąż jest tylko gierka, czyli z założenia zabawa i to własnię te rozmowy itp. budują to czego zaczyna brakować. W ramach podsumowania skopiuje cytacik Ultry, który się wyżej pojawił
"Jesteśmy grupą znajomych, przyjaciół zgromadzonych wokół Enemy Territory.".