A moze by tak turniej OBJ ?

Awatar użytkownika
Qrwi$
Podchorąży
Podchorąży
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Re: A moze by tak turniej OBJ ?

Post autor: Qrwi$ »

równie dobrze nie mogłeś nie zaczynać tematu (zachęcania ludzi do obj). generalnie każdy ma swoje upodobania i to co dla ciebie jest fascynującym obj to dla kogoś innego może być bez sensowne(odnośnie dm tak samo). szukanie sposobu na zmuszenie ludzi do czegoś czego nie chcą raczej moim skromnym zdaniem nie wypali :)
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Moje pytanie brzmi, potraficie czytac ze zrozumieniem ? gdzie ja napisalem, ze chce zmuszac ? To juz nie mozna wyjsc z propozycja bo sie zostanie zbesztanym ? Cicho liczylem, ze moze admini cos wymysla albo przynajmniej poradza lecz jedynie otrzymalem info takie jak kilka postow wyzej. No nic, byla propozycja i widze, ze nikt nie lubi czegos takiego wiec nie bede juz proponowal.

ps.
szukanie sposobu na zmuszenie ludzi do czegoś czego nie chcą raczej moim skromnym zdaniem nie wypali :)
W tym Topicu chyba nikt nie napisal, ze nie chce czegos takiego, sondy tez nie bylo na "za" czy "przeciw".
równie dobrze nie mogłeś nie zaczynać tematu (zachęcania ludzi do obj).
Jak nie ja to kto ? Wy jako klan promujecie DM i SW wiec ja wyszedlem z propozycja obj, proste.

Prosze o zamkniecie bo wszystko zostalo juz wyczerpane odnosnie tematu i nie ma sensu dalej tego ciagnac.

pzdr
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

twt pisze:Moje pytanie brzmi, potraficie czytac ze zrozumieniem ? gdzie ja napisalem, ze chce zmuszac ? To juz nie mozna wyjsc z propozycja bo sie zostanie zbesztanym ? Cicho liczylem, ze moze admini cos wymysla albo przynajmniej poradza lecz jedynie otrzymalem info takie jak kilka postow wyzej. No nic, byla propozycja i widze, ze nikt nie lubi czegos takiego wiec nie bede juz proponowal.
Twt źle to rozumiesz. Każdy gra o coś innego jak to napisał Qrw. Mówisz że admini może coś wymyśla. Ile razy jestem na serwerze proszę o wyrównanie każdy mnie ma w dupie . A ty mi mówisz że mogę ukierunkować grę na serwerze w stronę obj. Realnie każdy Adminów ma gdzieś póki nie kicknie kogoś za odpierdalanie, czy nie da mute.

Co do propozycji turnieju obj opisałem Ci główne problemy jakie z niego wynikają. Wszystko można zorganizować tylko ostatnio taki turniej graliśmy o 12 w nocy a i tak zdarzały się kicki. Żeby się zmieścili gracze zapisani. A do stratę każdego potencjalnego gracza nie chcemy dopuścić bo każdy kolejny stały bywalec daje nam szansę awansu w rankingach i satysfakcja że coś nie idzie na marne.
Pozdrawiam
Kris
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

To może wróćmy do meritum sprawy: chcemy robić ten turniej, czy nie? Temat dotyczy jednorazowej zabawy, a wszelkie wątpliwości związane z całokształtem rozgrywki na serwerze proponuję roztrząsać w osobnym wątku, aby nie offtopicować na forum :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wym!atacz:]
Starszy kapitan
Starszy kapitan
Nick w ET: wymiaczos

Post autor: Wym!atacz:] »

kris pl pisze: Mówisz że admini może coś wymyśla. Ile razy jestem na serwerze proszę o wyrównanie każdy mnie ma w dupie .
Teraz mnie uraziłes każdy ma Cie w dupie? Ile razy ja w całej karierze na waszym serwerze rónałem, męczyłem sie jak adminów nie bylo żeby inni równali i w dodatku co jakies 5-10 min sprawdzam howfair.
SPIDIvonMARDER pisze:To może wróćmy do meritum sprawy: chcemy robić ten turniej, czy nie? Temat dotyczy jednorazowej zabawy, a wszelkie wątpliwości związane z całokształtem rozgrywki na serwerze proponuję roztrząsać w osobnym wątku, aby nie offtopicować na forum :)
Ja jeszcze raz powtarzam jestem za.
Awatar użytkownika
BiedrAS
Plutonowy
Plutonowy

Post autor: BiedrAS »

Teraz mnie uraziłes każdy ma Cie w dupie? Ile razy ja w całej karierze na waszym serwerze rónałem, męczyłem sie jak adminów nie bylo żeby inni równali i w dodatku co jakies 5-10 min sprawdzam howfair.
Ja tak samo...

Czasami nawet jak są admini (nie będe wymieniał po nickach) to nikt się tym nie przejmuje, każdy ma teamy w dupie, a ja skacze jak poje *any z teamu do teamu co chwilę.

Róbcie ten turniej na obj.
Wiem chłopaki, że macie wielkie serducha i nie chcecie nikogo kickać, ale zadajmy sobie pytanie:
Czy już nie będzie żadnego turnieju obj tylko z tego powodu?
Niekiedy trzeba coś "poświęcić dla większego dobra" tj. dać kicka (przykładowo) 2 osobom, gdy wejdą na serwa czasie eventu.

Mam nadzieje, że potraktujecie to lajtowo, szczególnie 1 część wypowiedzi :D
W$- never ending story
Awatar użytkownika
Starszy kapitan
Starszy kapitan
Nick w ET: wymiaczos

Post autor: Wym!atacz:] »

BiedrAS pisze:
Ja tak samo...

Czasami nawet jak są admini (nie będe wymieniał po nickach) to nikt się tym nie przejmuje, każdy ma teamy w dupie, a ja skacze jak poje *any z teamu do teamu co chwilę.

Róbcie ten turniej na obj.
Wiem chłopaki, że macie wielkie serducha i nie chcecie nikogo kickać, ale zadajmy sobie pytanie:
Czy już nie będzie żadnego turnieju obj tylko z tego powodu?
Niekiedy trzeba coś "poświęcić dla większego dobra" tj. dać kicka (przykładowo) 2 osobom, gdy wejdą na serwa czasie eventu.

Mam nadzieje, że potraktujecie to lajtowo, szczególnie 1 część wypowiedzi :D
Potwierdzam co napisaleś tak samo jak ja skaczesz jak szalony miedzy teamami, a co do adminow miejacych w du*ie teamy to owszem to prawda, zdazaja sie tacy.
ODPOWIEDZ