Turnieje NQ
- Pablo
- Pierwszy sierżant
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Turnieje NQ
4 marca mam urodziny,to jest znak 

Aaaa...super, widzimy sie w marcu w KrakowieUltra... pisze:Turnieje, turnieje...część z Was pamięta Matiego z gameboard ?
Organizują w Krakowie turniej ET, pula nagród 7200 zł. 2-3 marzec
Jedziem, wygrajem, przepijamy tę kasę

- Ultra...
- Podchorąży
Ja, Kris & Sp33dy-pierwszy skład na alko turniej, bo w ET nie ten poziom.Cóż, pokażemy się chociaż z tej stronybMary pisze: Aaaa...super, widzimy sie w marcu w Krakowie

Pewnie po 1 meczu resztę oddalibyśmy walkowerem :DUltra... pisze:Turnieje, turnieje...część z Was pamięta Matiego z gameboard ?
Organizują w Krakowie turniej ET, pula nagród 7200 zł. 2-3 marzec
Jedziem, wygrajem, przepijamy tę kasę

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
poćwiczcie chłopcy 

Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Ultraaa, nie mialam na mysli tego, ze bede grala, poprostu jak macie zamiar wziac udzial w tym turnieju toUltra... pisze:Ja, Kris & Sp33dy-pierwszy skład na alko turniej, bo w ET nie ten poziom.Cóż, pokażemy się chociaż z tej stronybMary pisze: Aaaa...super, widzimy sie w marcu w Krakowie
przyjade zobaczyc jak Wam idzie....
- Ultra...
- Podchorąży
Nie no, podałem to jako ciekawastkę
Nie nasz poziom niestety.
W każdym bądź razie ET nie umiera, ludzie wracają i co jakiś czas są turnieje na lanie, gdzie coraz większe pule nagród są.
W tym przypadku teamy 6 osobowe i wpisowe 45 zł od łba, pula nagród 7200 zł chyba podzielona jakoś za miejsca na podium.

W każdym bądź razie ET nie umiera, ludzie wracają i co jakiś czas są turnieje na lanie, gdzie coraz większe pule nagród są.
W tym przypadku teamy 6 osobowe i wpisowe 45 zł od łba, pula nagród 7200 zł chyba podzielona jakoś za miejsca na podium.

Przy takim składzie otrzymalibyśmy owację na stojąco za dotarcie do stanowiska :)Ultra... pisze:Ja, Kris & Sp33dy-pierwszy skład na alko turniej, bo w ET nie ten poziom.Cóż, pokażemy się chociaż z tej stronybMary pisze: Aaaa...super, widzimy sie w marcu w Krakowie

Jak to wgl wyglada? Wyswietlany jest ,,mecz" na jakims wiekszym ekranie? Moze tam wejsc OBCY i ogladac rozgrywki(jako spec)?Ultra... pisze:Nie no, podałem to jako ciekawastkę![]()
Mam nadzieje, ze to tak mniej wiecej wyglada... :P
http://www.youtube.com/watch?v=4dnLEXo_ ... r_embedded
Jeżeli jest nagroda za najwięcej promili we krwi wśród jednego klanu to chyba warto.kris pl pisze:Przy takim składzie otrzymalibyśmy owację na stojąco za dotarcie do stanowiska :)Ultra... pisze:Ja, Kris & Sp33dy-pierwszy skład na alko turniej, bo w ET nie ten poziom.Cóż, pokażemy się chociaż z tej stronybMary pisze: Aaaa...super, widzimy sie w marcu w Krakowie
Bitch, please. Sp33dy sam miałby więcej niż cała reszta razem wzięta xDUltra... pisze:Ja, Kris & Sp33dy-pierwszy skład na alko turniej, bo w ET nie ten poziom.Cóż, pokażemy się chociaż z tej stronybMary pisze: Aaaa...super, widzimy sie w marcu w Krakowie
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Zapisywac się do turnieju !

jakiego turnieju?
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Niuniek nie pomyślałeś żeby przeczytać pierwszy post tematu w którym się wypowiadasz?
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.