Kilka akcji zastanawiających, lecz ja bym poobserwował go jeszcze i coś nagrał.Jeśli już ma wh, to jest takim idiotą, że w pełni nie umie tego wykorzystać.
hmm, zacznijmy od tego, że pawik nie jest jakimś pro graczem, wątpie, czy umie wykorzystywać walory gry na słuch w taki sposób by chociaż po części to usprawiedliwiało to akcje z demka. B4- końcówka, gdy już prawie wybucha dynamit- 2 respawny przeciwników powstrzymuje w wąskim przejściu, strzelając idealnie w czas, ja jak zwykle oglądając demka założyłem dobre słuchawki i podgłośniłem, lecz niektórych sytuacji nie da się wyjaśnić grą na słuch, do tego jak wcześniej napisałem, musiałby mieć naprawdę dużo empatii, doświadczenia i dobrego zmysłu by takie rzeczy robić. Wg. mnie wh, a gra słabo, bo nawet nie umie go dobrze wykorzystać.
ps. Z force pisałem, że wh od razu :D Z Asasynkiem lekko ściemniałem, ale to inna inszość :P
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Koleś gra bardzo słabo, więc odpada możliwość gry na słuch i szósty zmysł Jedi. WH jak byk, na B4 jak psiał zero, idealnie wstrzelił się w dwóch obrońców wychodzących ze spawna, wcześniej też parę razy wodził celownikiem po ścianach i strzelał w same narożniki. Był też sytuacja, że wpada do pokoju z bunker controls i strzela do kolesia, który jest za kolumną, którego wcześniej nie widział.