Turniej-zabawa.

Awatar użytkownika
Ultra...
Podchorąży
Podchorąży
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Re: Turniej-zabawa.

Post autor: Ultra... »

Rób spam na serwie :-P ,lepszy będzie banner.
Obrazek
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Baner tak ale do niedzieli kilka dni i go nie widać :) A bind zrobiłem w 2 minuty :D
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Jednak zaszczycę Was swoją obecnością ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pablo
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: Pablo »

Gratulacje TimOOn za udane skiny.Mimo braku czasu postarałem się odwiedzić serw w finale i fajna była zabawa ;P
ksysu
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: ksysu »

Wyniki:
1. Czarek
2. Ultra
3. Krzys
4. TimOOn

Gratulacje. Mysle, ze wszyscy swietnie sie bawili!
Awatar użytkownika
Shimi
Kapral
Kapral

Post autor: Shimi »

Super, oby więcej tego typu spotkań. ;)
Obrazek
|W$| - coś więcej niż coś więcej...
Czarek
Plutonowy
Plutonowy

Post autor: Czarek »

Za każdym razem wszyscy czekamy na kolejny ;) Niebawem pewnie na coś wpadniemy :)
Awatar użytkownika
Noobuś
Porucznik
Porucznik

Post autor: Noobuś »

Ultra 2 - niedobrze
Timosław ostatni - awesome xD
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Awatar użytkownika
Ultra...
Podchorąży
Podchorąży

Post autor: Ultra... »

Jak zwykle zaczęło się od pełnego serwera i braku slotów na turnieju,jednak przypadkowi gracze nie wiedzący o co biega z czasem opuścili serwerek i mogliśmy zacząć zabawę.
Cały turniej odbył się na takim oto stadionie:
Obrazek

Podział był na 4 drużyny (Tim,Czaruś,Ultra,Krzyś):
Obrazek

Graliśmy do 10 goli.Wygrał team Czarka z melonem w bramce :-P :
Obrazek

Jak zwykle była dobra zabawa,spóźnialscy i nieobecni niech żałują.Czarkowi i jego czarnuchom gratulujemy zwycięstwa i do następnego razu...cdn.
ps.Skiny Slavko i Sławek zostają do końca euro (no chyba,że wcześniej graczy wkurzą ) :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Biorąc pod uwagę właśnie przypadkowych graczy proponuję, aby wrócić do systemu zgłoszeń. Przed turniejem chętni piszą w odpowiednim temacie, ze zagrają. ustalana jest też mapa, która jako tako większości przypasuje. Dzięki temu nie zabraknie slotów o godzinie 19:00 i 5 sekund, bo osoby nie zgłoszone dostaną kicka, aby zrobić miejsce dla tych, co akurat poustawiali swoje plany na ten dzień. To mi się właśnie wczoraj nie spodobało, że leciałem do domu biegiem, aby tylko zdążyć. Włączyłem kompa o 18:58, a o 19:00 i coś wbiłem IP. Niestety, serwer był full przez najbliższe pół godziny co najmniej.
Obrazek
Awatar użytkownika
TimOOn
Porucznik
Porucznik

Post autor: TimOOn »

SPIDIvonMARDER pisze:Biorąc pod uwagę właśnie przypadkowych graczy proponuję, aby wrócić do systemu zgłoszeń.
Raczej stworzyć system zgłoszeń, bo nigdy takiego u nas nie było.

Masz tu trochę racji, bo na naszych turniejach panuje totalny chaos, a organizacja leży. Nie mniej jednak nie podoba mi się pomysł kickowania ludzi z serwera, bo się nie zgłosili wcześniej. To jest serwer publiczny i taki ma pozostać. Wyrzucając z niego ludzi nie przysporzymy sobie popularności. Trzeba by znaleźć jakiś kompromis, jeśli chcemy dalej organizować tego typu zabawy.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Ale ogłoszenie o turnieju wisi wcześniej. każdy widzi, że "TURNIEJ W NIEDZIELE DNIA XXX, ZGŁOSZENIA NA FORUM WOLF.pl" Zatem powinni się spodziewać, że zaraz będzie. Jeśli nie zgłosili się wcześniej, to mogą liczyć jedynie na to, że starczy dla nich miejsc. Inaczej będzie tak jak teraz: ktoś bardzo się starał, aby przyjść i... sami mówicie, ze to byli przypadkowi i nieogarnięci ludzie. Jeśli już musimy stawiać jakąś hierarchię wartości, to chyba na więcej troski zasługują Ci, co się starają. Przynajmniej mi to się wydaje słuszne.

Jeśli chcecie pomocy przy organizacji, to możemy Wam pomóc. mamy sporo doświadczenia, także tego negatywnego (czego nie należy robić :P ).
Obrazek
zer0
Kapitan
Kapitan

Post autor: zer0 »

myślę, że lepszym pomysłem niż kickowanie, jest ustawienie hasła na czas turnieju. Hasło byłoby dostępne dla osób zapisanych na turniej, a przy connectowaniu na server osób bez hasła, mogłaby widnieć notka w stylu: "przepraszamy, trwa turniej, najwidoczniej się nie zapisałeś, wróć, gdy turniej dobiegnie końca". oczywiście bannery już kilka tygodni wcześniej waliłyby po oczach a info zarzucaliby sami admini tak jak było w przypadku tego byłego turnieju, a także na forum. Pomysł z hasłem wydaje mi się najodpowiedniejszy, skoro chcemy nie kopać graczy, a jednocześnie wprowadzić trochę profesjonalizmu i organizacji do naszych turnieji. Jeżeli ktoś jest stałym graczem, to się zapisze, jeśli jest "takim se białym nickiem", który wędruje po serverach, to się na hasło nie obrazi, znajdzie sobie tymczasowo inny server a innym razem znów do nas wpadnie.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Awatar użytkownika
Pablo
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: Pablo »

System zgłoszeń będzie najlepszym rozwiązaniem.Pomysł zero bardzo dobry ale jest łatwy do zrealizowania? bo ja się nie znam ;)
Awatar użytkownika
TimOOn
Porucznik
Porucznik

Post autor: TimOOn »

Pomysł łatwy do zrealizowania i rzeczywiście lepszy niż kickowanie. Ale mimo wszystko nie podoba mi się zamykanie serwera, ze względu na stałych lecz niezbyt ogarniętych graczy.
ODPOWIEDZ