Skarga na admina

7 Lis 2010 - 7 Lip 2012
Awatar użytkownika
Mentos
Starszy kapral
Starszy kapral
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Re: Skarga na admina

Post autor: Mentos »

Dobra, tyle postów i to wstawię swój: Otóż, muszę się zgodzić co do częstego braku balansu na serwerze, nie będę ciągle przechodził z jednego teamu do drugiego, bo to nic daje, ludzie i tak przechodzą, tam gdzie chcą. Cóż, Eth, jako admin wywiązuj się ze swoich obowiązków i zwracaj uwagę na to ile jest graczy w drużynach, bo dzisiaj na Lighthouse byłeś obecny, ale nic z tym nie zrobiłeś. Nie zwracałem ci uwagi, bo myślałem, że w końcu coś zrobisz.
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: etheral »

*Conan* pisze:dzisiaj gracze pisali ciągle o teamach, ze są nierówne i ja napisałem coś w stylu "że admin sie nie domyśli zrobić cos z tą sytuacją" dokładnie nie pamiętam juz ale chodziło właśnie o wyrównanie teamów bo etheral siedział na specu. i za to KICKA dostałem^^ żałosne jak dla mnie, nie mozna nic powiedzieć na admina??:) chyba powinien sam się domyślać w takich sprawach a nie wymyślać żenujący powód, cytuje "głupie docinki i psucie atmosfery" chyba psucie gry jest wtedy gdy 3 osoby wraz z 3 botami grają przeciwko 9 playerom a admin siedzi na specu i daje kicki za zwrócenie uwagi. od czego on w końcu jest??:) jak jeszcze 3 razy dostanę kicka za takie jego złośliwości to przejdę na inny server i trudno. gram tu bo lubię ale polubię inny, jeszcze ze względu na LUE tu gram bo znam ją w realu, ale jak będzie trzeba to powiem jej żeby przeszła ze mną grać na inny server. nie będę ciągle tolerował takiego zachowania ze strony admina... a powiem ze ten server jest fajny, ale był lepszy zanim ta osoba dostała funkcję admina.
*wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl*
Przeinaczasz fakty, próbując wywołać niepotrzebną dyskusję. Były takie teamy jak na screenie Kubaziego. Po chwili zauważyłem to (grając nie mam w zwyczaju sprawdzania +scores co 5 sek.) i poprosiłem graczy, aby je wyrównali. Na to dostałem twój komentarz podany wyżej i w efekcie dostałeś kicka. Jest to już któryś raz z kolei kiedy tak robisz, a później na forum piszesz pm bądź skargi 'nieco' modyfikując fakty tak, żebyś ty był absolutnie czysty.
*Conan* pisze:Jak jeszcze 3 razy dostanę kicka za takie jego złośliwości to przejdę na inny server i trudno. gram tu bo lubię ale polubię inny, jeszcze ze względu na LUE tu gram bo znam ją w realu, ale jak będzie trzeba to powiem jej żeby przeszła ze mną grać na inny server. nie będę ciągle tolerował takiego zachowania ze strony admina..
Zresztą jak tak stawiasz sprawę, to myślę, że nie mamy o czym rozmawiać. Do widzenia.
Awatar użytkownika
*Conan*
Starszy kapral
Starszy kapral
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: *Conan* »

dziwne ze dajesz KICKA za zwrocenie ci uwagi, skoro jesteś adminem to zwracaj na to uwagę, bo już mi się nie chce zmieniac teamów 10 razy w rundzie żeby ciągle równać. No stawiam tak sprawe bo już mnie irytujesz swoim zachowaniem. Jako admin powinno ci zależeć żeby server nie tracił graczy a tym bardziej takich którzy często grają.
*wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl* *wolfensteinpl*
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Obrazek
=Phobos=
Poborowy

Post autor: =Phobos= »

no i Conan dostal bana za reg5............................................................................................

Ja to powiem że Etheral naprawdę robisz gówno na serwie:)

dlatego iż kiedy ludzie się zabijają masz to gdzieś
gdy ludzie się besztają masz to gdzieś
zamiast dawać przykład i dochodzić do słabszych często idziesz do drużyny lepszej czyt wiecej playerów
za wykonywanie objektu przez dj .... masz to gdzieś
za "nakurwianie" melodyjek masz to gdzieś
jeszcze rypiesz tymi artami na spawny

no i prosze cię dawać komuś bana bo powiedział żebyś wyrównał team i to jest niby urażenie ambicji admina
NO to zajebiście tylko gdzie regulaminie jest napisane że nie można zwracać uwagi adminowi^^

a tlumaczenie typu bla bla bla nie bylo mnie na kompie to sie w tedy wychodzi z gry i nikt nie ma pretensji a nie ze niby admin online a w rzeczywistości uj wie co robi i gdzie

Tak to prawda to jest bardzo denerwujące że wchodzi się na serwer gra się 10 min wygrywa się mape a potem milion ludzi dochodzi do tego teamu żeby nie dostawało w dupsko zmienia się team i znowu to samo
jak bym chcial cisnąc na boty to bym wszedl na milion innych serwow gdzie nikt nie gra

Dlatego gdy JEST sie ONLINE na SPECU czy w teamie to chyba po to są powolane osoby aby pilnowały tego nie okiełznanego burdelu
Awatar użytkownika
sewe12
Major
Major

Post autor: sewe12 »

Widzę że zaczynają się dziac dziwne rzeczy na serwie :shock:
Nie wiem dokładnie co się działo gdyż nie mogę na serwer wchodzic ale jak to prawda z tym że Conan dostał bana za takie coś to przesada!!Każdy powinien miec swoje zdanie a nie od razu kogoś banowac bo zwrócił uwagę.A co do eth to jak jeszcze na serwie byłem to czasami na parę godzin znikał i siedział na specu zdarzało się również że było tk czy dj przy obj. a on nic nie robił :shock: I te jego arty to pozostawię bez komentarza ...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tucikdrucik
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: Tucikdrucik »

Czytam hmm. No to Ładnie nic się nie dzieje bez powodu. Nie było tutasa 10 dni a tu takie przykre sytuację doświadczają nasi gracze przyznam wam racje bo sam trochę widziałem może nie bedę opisywał już wystarczająco opisaliście. Ja to sobie myślałem tak że się wyklaruje nasz Admin ale dawać komuś bana za takie coś i w trakcie pisania skargi to jakiś cyrk jest! Nie mam ochoty współpracować z tobą! bardzo nie ładnie :evil
Awatar użytkownika
etheral
Starszy sierżant
Starszy sierżant

Post autor: etheral »

Doskonale wiem co jest cyrkiem, a co nie. Mój błąd polegał na tym, że nie zbierałem na was dowodów. Jakoś nie mam w zwyczaju donosić, no i niestety jak widać kto tego nie robi i siedzi cicho ma przeje...........a co do zarzutów, jedyny prawdziwy dotyczy pilnowania teamów i bycia afk - nie mam nic na swoje usprawiedliwienie i mogę was tylko przeprosić.

"Nie szanuję go, bo gra FO i korzysta zbyt często z artylerii"
Awatar użytkownika
*Conan*
Starszy kapral
Starszy kapral

Post autor: *Conan* »

:-D
Deus,honor,patria→ Bóg, honor, ojczyzna. Walcz dzielnie i wracaj zawsze z tarczą!!
Obrazek
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Liczę panowie, że rozwiążecie tę sprawę jak gentlemani, meine Herren ;)
Obrazek
Zablokowany