Awaiting connection...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Awaiting connection...
Faktycznie, to nie zapora windy. Nie mam pomysłów. Avast też nie powinien z dnia na dzień zablokować gry, bez pytania w dodatku.
- Tucikdrucik
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Z ciekawości zobacz Spidi inne IP z tym samym modem i czy widzisz master liste
U mnie normalnie serwer lista jest, serwery z nitmodem są... właściwie wszystko jest, tylko serwera t'p nie ma.
Nie wiem czemu ale sygnał pod samym serwerem gdzieś się gubi, ostatnia bramka jest w tej samej lokacji co serwer, a dalej nic już nie wykrywa, jakby nie istniał.
Nie wiem czemu ale sygnał pod samym serwerem gdzieś się gubi, ostatnia bramka jest w tej samej lokacji co serwer, a dalej nic już nie wykrywa, jakby nie istniał.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Sprawdziłem na drugim kompie, gdzie mam swoje konto nieaktualizowane od paru miesięcy. Ten sam efekt.
u mnie jest wszystko ok normalnie sie lacze z serwerem :D
JCF MoFos TypeR
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
JCF: jak podaje mój post wyżej, to nie kwestia kompa. Sprawdzałem gdzie indziej i to samo, zresztą jest paru graczy z identycznym problemem... jakby kurde serwer przestał obsługiwać pewną pulę IP.
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Napisałem do ludzi się tym zajmujących. Znając ich, odpowiedzą i zaczną badać to po tygodniu, dwóch. 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Do listy z graczy z problemami można dopisać mojego znajomego, grającego pod ksywką Schubi. Problem identyczny. Kolega korzysta z tego samego dostawcy internetu, ale ma wiadomo inne IP.
Jeśli to jest to co myślisz (czyli brak obsługi pewnej puli ip) to raczej wszyscy użytkownicy twojego dostawcy będą mieli ten sam problem co my. W każdym bądź razie pewnie za miesiąc może zajrzę czy mi już wykrywa ip serwera, a tymczasem "czymajmy kciuki" ;pSPIDIvonMARDER pisze:Do listy z graczy z problemami można dopisać mojego znajomego, grającego pod ksywką Schubi. Problem identyczny. Kolega korzysta z tego samego dostawcy internetu, ale ma wiadomo inne IP.