Turniej,noc fragów!
- kris pl
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|Kris
- Kontakt:
Re: Turniej,noc fragów!
Postaram się dziś napisać relację z przebiegu turnieju. Jak tylko dopadnę Pablo żeby mi opisał pierwszą mapę.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Dziękuje:
Organizatorom za zorganizowanie takiego turnieju.
Wszystkim drużyną i ludziom którzy się zebrali się i grali.
Drużynie czarnych za naprawdę fajną i miłą grę :)
Organizatorom za zorganizowanie takiego turnieju.
Wszystkim drużyną i ludziom którzy się zebrali się i grali.
Drużynie czarnych za naprawdę fajną i miłą grę :)
-
- Plutonowy
- Nick w ET: ETPlayer
Ja też chcę podziękować wszystkim, szczególnie zer0 i Timusiowi za zrobienie cfg i męczenie się z nim :P.
Gratuluję oczywiście murzynom za zwycięstwo oraz niebieskim i czerwonym za wspaniałą walkę :).
A wszystkim gejom chce podziękować za poświęcenie i walkę do ostatniej sekundy, że się nie poddaliśmy i zdobyliśmy to 3 miejsce. Krisowi za wyśmienite akcje covertem ( będę to długo wspominał :P). Shimiemu za kierowanie naszym teamem i walkę z najlepszymi. Uchiha Tobie trzeba podziękować za świetną akcję na deli, kiedy zbudowałeś ten kontroler i dzięki temu mogliśmy wygrać, oraz za świetną grę pfem :P. Biedrasowi za każdego hs i killa :>. Muszę również podziękować naszemu drugiemu kapitanowi - Czarkowi, który chociaż nie mógł z nami niestety zagrać, to na pewno wspierał nas duchowo :)
Dzięki wszystkim :)
PS: Geje rzadzą hahaha
Gratuluję oczywiście murzynom za zwycięstwo oraz niebieskim i czerwonym za wspaniałą walkę :).
A wszystkim gejom chce podziękować za poświęcenie i walkę do ostatniej sekundy, że się nie poddaliśmy i zdobyliśmy to 3 miejsce. Krisowi za wyśmienite akcje covertem ( będę to długo wspominał :P). Shimiemu za kierowanie naszym teamem i walkę z najlepszymi. Uchiha Tobie trzeba podziękować za świetną akcję na deli, kiedy zbudowałeś ten kontroler i dzięki temu mogliśmy wygrać, oraz za świetną grę pfem :P. Biedrasowi za każdego hs i killa :>. Muszę również podziękować naszemu drugiemu kapitanowi - Czarkowi, który chociaż nie mógł z nami niestety zagrać, to na pewno wspierał nas duchowo :)
Dzięki wszystkim :)
PS: Geje rzadzą hahaha
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
No dobra, no to moja kolej. Dziękuję adminom za zorganizowanie turnieju, wszystkim graczom za dobrą zabawę, no i oczywiście drużynie Gejozy: (kolejność wymieniania przypadkowa)
biedrasowi za medykowanie i osłanianie
Shimiemu za wysiłek włożony w bycie kapitanem i nadawanie naszym akcjom choć trochę ładu i składu. No i przepraszam za, że tak to ujmę, zbyt gorące powitanie, kiedy wychodził z windy
Adamowi za dzielne noszenie paczek. Gdyby wszyscy listonosze byli tacy, Poczta Polska nie miałaby się czego powstydzić!
krisowi za świetną akcję covertem na deli, której niestety nie widziałem, ale słyszałem, że była wyborna :D
A ty zer0 możesz się śmiać, ale wcale nie byłem jedyną osobą z teamkillami na koncie!
No ale muszę przyznać, że się uśmiałem, czytając twój komentarz 
biedrasowi za medykowanie i osłanianie
Shimiemu za wysiłek włożony w bycie kapitanem i nadawanie naszym akcjom choć trochę ładu i składu. No i przepraszam za, że tak to ujmę, zbyt gorące powitanie, kiedy wychodził z windy

Adamowi za dzielne noszenie paczek. Gdyby wszyscy listonosze byli tacy, Poczta Polska nie miałaby się czego powstydzić!
krisowi za świetną akcję covertem na deli, której niestety nie widziałem, ale słyszałem, że była wyborna :D
A ty zer0 możesz się śmiać, ale wcale nie byłem jedyną osobą z teamkillami na koncie!

U nas Loleq przodował w TK. Airstrike na nasz spawn na suple było dla mnie zagadką :D
-
- Pierwszy sierżant
Również, chciałbym bym, podziękować organizatorom (klanowi W$), za organizację NOCY FRAGÓW, wszystkim uczestnikom, za świetną zabawę, połączoną z lekką nutką rywalizacji.
Zeru za wsparcie nas, podczas problemów technicznych, oraz całemu Teamowi czarnych braci, za wspaniałą grę, atmosferę, i zabawę. Dzięki.
-----------------
Myślę, że wszyscy już, czekamy z niecierpliwością, na następny turniej.
Zeru za wsparcie nas, podczas problemów technicznych, oraz całemu Teamowi czarnych braci, za wspaniałą grę, atmosferę, i zabawę. Dzięki.
-----------------
Myślę, że wszyscy już, czekamy z niecierpliwością, na następny turniej.
- Pablo
- Pierwszy sierżant
Wiem nie potrafię świetnie obrabiać filmów,wiem,że ma parę błędów ale macie filmik z turnieju.Nie krytykować xD
http://www.youtube.com/watch?v=IznpgvfKG3g
Pozdrawiam:Pablo
http://www.youtube.com/watch?v=IznpgvfKG3g
Pozdrawiam:Pablo
-
- Pierwszy sierżant
Nieźle Pablo, tylko chciało by, się tak oglądać i oglądać, lekki niedosyt pozostał.
Z tej perspektywy, to trochę inaczej wygląda.
Z tej perspektywy, to trochę inaczej wygląda.

O, przynajmniej dowiedziałem się, kto kilkanaście sekund po moim "nie ciągnijcie trucka" to zrobił. ;)

|W$| - coś więcej niż coś więcej...
- DaRoO
- Starszy szeregowy
Bardzo fajna videorelacja ; )