Podanie o 9lvl
Podanie o 9lvl
Nick w grze: JCF
Kontakt, najlepiej gg:33566533
Znajomość gry, kwestie techniczne: gram od 2 lat takze mysle ze Et nie ma dla mnie wiekszych tajemnic
Zdobyte minimum 10000exp (jest/nie ma): jest
Jestem adminem na innym serwerze? (tak: to jakim/nie): nie
Uzupełniony profil (jest/nie ma):jest
Najmniej 25 postów (jest/nie ma):jest
A wiec dlaczego 9 lvl-poniewaz jestem czesto na serwerze zarowno za dnia jak i w nocy ,jestem osoba w miare ogarnieta ,unikam klotni,szybko rozwiazuje konflikty. Mam nadzieje ze jestescie zadowoleni z dotychczasowego Adminowania przeze mnie:)
Kontakt, najlepiej gg:33566533
Znajomość gry, kwestie techniczne: gram od 2 lat takze mysle ze Et nie ma dla mnie wiekszych tajemnic
Zdobyte minimum 10000exp (jest/nie ma): jest
Jestem adminem na innym serwerze? (tak: to jakim/nie): nie
Uzupełniony profil (jest/nie ma):jest
Najmniej 25 postów (jest/nie ma):jest
A wiec dlaczego 9 lvl-poniewaz jestem czesto na serwerze zarowno za dnia jak i w nocy ,jestem osoba w miare ogarnieta ,unikam klotni,szybko rozwiazuje konflikty. Mam nadzieje ze jestescie zadowoleni z dotychczasowego Adminowania przeze mnie:)
Re: Podanie o 9lvl
Jestem jak najbardziej za chociaż wiem że moje zdanie nie ma zbyt dużego polotu gdyż nie było mnie przez chyba 3 miesiące. Ale tak czy siak JCF często przebywa na serwerze, i to nie zmieniło się od czasu kiedy zaczynałem tutaj grać do teraz. :)
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Ale tak w sumie do czego Ci 9 level? Nie pytam, bo jestem przeciwny temu, ale tylko ciekawy :)
Ja też chce wiedzieć;DDD
np Chyba najwiecej czasu spedzam na serwerze :D czesto w nocy gdyi nikogo z Adminow nie ma napotykam osoby reklamujace serwer-z czego odrazu wyciagam konsekwencje:)
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Podanie zaakceptowane. Level 9 dostarczony.
/close
/close