Zmiana broni i trening

Serwis techniczny Enemy Territory.
Varsel
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Zmiana broni i trening

Post autor: Varsel »

Siema, jestem newbie gram od jakichś 2 tygodni więc proszę o wyrozumiałość.
Potrzebuje pomocy przy zmianie broni, chodzi mi o to że chciałbym aby automatycznie mi zmienial karabin na pistolet zamiast przeładowywać karabin. W opcjach gry jest taka możliwość, ale tylko wtedy zmienia gdy już w ogóle nie mamy zapasowych magazynków, a ja chciałbym żeby zmieniał na lugera nawet jak są, tylko żeby nie przeładowywał.

Druga sprawa to tak jak już wspomniałem na początku jestem newbie, prosiłbym o pomoc jakiegoś doświadczonego gracza który by mi poświęcił chwilkę i ze mną poćwiczył duele, doradził co nieco, dał jakieś wskazówki, powiedział gdzie robię błędy i co powinienem zmienić. Prosiłbym również o podanie jakichś servów najlepszych dla początkujących. Z botami próbowałem grać ale są dla mnie zbyt prymitywni ;p Lepiej ćwiczyć z kimś po drugiej stronie monitora ;d Byłbym wdzięczny :]

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Myślę że moglibyśmy się raz czy dwa spotkać gdzieś. Ja jestem raczej nie za cudnym strzelcem, to dobrze, nie będziesz miał szoku kulturowego :P
Obrazek
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Troche odgrzeje kotleta :P ale moze kiedys sie jeszcze przyda

Najlepiej wylacz sobie automatyczna zmiane broni przy braku ammo - otwierasz konsole tylda i wpisujesz \cg_autoswitch 0
oraz automatyczny przeladunek - komenda \cg_autoreload 0
Ja osobiscie wole jak sam decyduje o wszystkim, dlatego dobre bindy na bron to podstawa (tzn. zapamietanie poszczegolnych broni pod guzikami na klawiaturze - np. lugger pod litera Q , mp40 pod litera E itd.)
Honorowy Dawca Fragów
ODPOWIEDZ