PB Flow Packet
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
PB Flow Packet
Witam. Mam problem ktory juz zaczyna mnei dolowac. Kupilem gre Wolfenstein i gdy chce wejsc na server z PB wyrzuca mnie "PB Flow packets" Od razu mowie, ze probowalem aktualizowac pb poprzez pbsetup, ale pbsetup nie dziala (wyskakuje blad PBsetu could not convert C:/Users/owner/AppData/Local/Temp/ i tutaj wypisuje pliki pbs.dll
Powiem, ze podczas aktualizacji, mialem wyaczonego zapore systemu, antyivra etc...
Probowalem instalowac rowniez PB ktory byl na plycie z gra. niestety tez bez skutku. probowalem rowniez poprzez PBWEB.exe ale do tego nowego Wolfa, PBWEB jeszcze nie "stworzyli"
Jeżeli ktoś mial taki problem, albo wie jak mi pomoc prosze o nagła odpowiedz. z Gory bardzo dziekuje.
Intel core 2 quad Q9400 4 x 2.66 ghz, 4 GB RAM GeForce GTS 250 1024 MB DDR III, Windows Vista x64
Wrazie czego GG : 8449380
Powiem, ze podczas aktualizacji, mialem wyaczonego zapore systemu, antyivra etc...
Probowalem instalowac rowniez PB ktory byl na plycie z gra. niestety tez bez skutku. probowalem rowniez poprzez PBWEB.exe ale do tego nowego Wolfa, PBWEB jeszcze nie "stworzyli"
Jeżeli ktoś mial taki problem, albo wie jak mi pomoc prosze o nagła odpowiedz. z Gory bardzo dziekuje.
Intel core 2 quad Q9400 4 x 2.66 ghz, 4 GB RAM GeForce GTS 250 1024 MB DDR III, Windows Vista x64
Wrazie czego GG : 8449380
-
- Poborowy
tak, to jest no packet flow.... nie mam fire walla, a zapora z windowsa wylaczona .. nie mam tez routera a wszystkie stery sa nowe.. tzn tak mi sie wydaje ;p bo do grafy dzis ciagalem i nic... nie wiem jak zaktualizowac te pb.. na stronie glowniej nie ma a nie moge pb serupem bo nie dziala.. nie mam juz pomyslu
[ Dodano: 2009-08-28, 22:10 ]
dobra, przeinstalowalem wolfa do innej lokacji i pb setup dziala.. udalo mi sie go zaktualizowac, ale nadal wyrzuca mnie z serverow ? nie wiem juz co robic.. pisałem maile do evenbalance, i empiku - even balance radzilo aktualizowac pb, a empik zaktualizowac sterowniki (nawet do dzwiekowki, nie wiem co to ma wspolnego z pb...) i posprawdzac router oraz firewalle etc... Lecz nic nie pomaga.. co robic ?
[ Dodano: 2009-08-28, 22:10 ]
dobra, przeinstalowalem wolfa do innej lokacji i pb setup dziala.. udalo mi sie go zaktualizowac, ale nadal wyrzuca mnie z serverow ? nie wiem juz co robic.. pisałem maile do evenbalance, i empiku - even balance radzilo aktualizowac pb, a empik zaktualizowac sterowniki (nawet do dzwiekowki, nie wiem co to ma wspolnego z pb...) i posprawdzac router oraz firewalle etc... Lecz nic nie pomaga.. co robic ?
-
- Poborowy
Jeżeli ktoś wie jak zaradzic na ten problem, to szczerze prosze o pomoc. bo stosowalem sie do polecen empiku i even balance (tak jak mowie)
-Zaktualizowalem PB
-Wszystkie Sterowniki sa nowe (tym razem sprawdzilem)
-Zaktualizowalem ta gre (paczem ktory samoczynnie sie pobieral)
-Fire wall ani antyvir nie blokuja gry ani PB (na pewno bo ich nie mam ;p)
-Nie posiadam routera (łacze kablowe, stałe, zewnetrzne IP)
- Gra jest oryginalna, wszystko dziala tylko servery PB wyrzucaja
i ciagle ten sam problem: Punkbuster kick (0 minutes) NO PACKET FLOW
Mam juz tego dosc.. kupilem gre, wydalem na nia pieniadze i teraz nie moge sobie swobodnie pograc bo jakies durne PB mnie wywala
-dodam ze w Wolfie:ET pb przez 4 lata dzialalo poprawnie, bez zarzutu
- nigdy tez nie haxowałem/czitowałem/oszukiwalem czy jak tam kto woli..
Juz puszczaja mi nerwy.. prosze o pomoc...
-Zaktualizowalem PB
-Wszystkie Sterowniki sa nowe (tym razem sprawdzilem)
-Zaktualizowalem ta gre (paczem ktory samoczynnie sie pobieral)
-Fire wall ani antyvir nie blokuja gry ani PB (na pewno bo ich nie mam ;p)
-Nie posiadam routera (łacze kablowe, stałe, zewnetrzne IP)
- Gra jest oryginalna, wszystko dziala tylko servery PB wyrzucaja
i ciagle ten sam problem: Punkbuster kick (0 minutes) NO PACKET FLOW
Mam juz tego dosc.. kupilem gre, wydalem na nia pieniadze i teraz nie moge sobie swobodnie pograc bo jakies durne PB mnie wywala
-dodam ze w Wolfie:ET pb przez 4 lata dzialalo poprawnie, bez zarzutu
- nigdy tez nie haxowałem/czitowałem/oszukiwalem czy jak tam kto woli..
Juz puszczaja mi nerwy.. prosze o pomoc...
no packet flow oznacza tyle że pakiety od PB nie idą wogóle - opcje dwie:
firewall na kompie nie puszcza pakietów - wyłączyć sprawdzić, ew. dodać wyjątek PB aby zawsze puszczany był.
Dostawca internetu blokuje porty - i pakiety automatycznie też leżą - udać się do dostawcy i kazać odblokować porty od PB.
firewall na kompie nie puszcza pakietów - wyłączyć sprawdzić, ew. dodać wyjątek PB aby zawsze puszczany był.
Dostawca internetu blokuje porty - i pakiety automatycznie też leżą - udać się do dostawcy i kazać odblokować porty od PB.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!
-
- Poborowy
PB Client UDP Port 24347 to get security info from the PunkBuster Master Servers, PunkBuster Servers use UDP Ports 24347 and 24300
Czyli najlepiej wytestuj sobie porty jakimś testerem.
http://www.utorrent.com/testport?port=24347
Zobacz czy przejdzie (przykład z Utorrenta akurat miałem pod ręką, jak go nie masz to inny tester poszukaj)
Czyli najlepiej wytestuj sobie porty jakimś testerem.
http://www.utorrent.com/testport?port=24347
Zobacz czy przejdzie (przykład z Utorrenta akurat miałem pod ręką, jak go nie masz to inny tester poszukaj)
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.
Emerytura!
Emerytura!