Wku*wiony gracz w Wolfa

Pozostałe tematy o Enemy Territory niepasujące gdzie indziej.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Wku*wiony gracz w Wolfa

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Od dawna mnie korciło, by napisać takie bezsensowne opowiadanko, tyle że wolfowym slangiem...

Uwaga do tekstu: ci co grają w Wolfa od niedawna niech wiedzą, że czasem jedno słowo czy skrót może oznaczać różne rzeczy.
Aha, tekst zawiera sporo bluzgów.

Wkurwiony gracz w Wolfa

V54!
Ja jebię, ale była wczoraj trzoda na serku. Wbijam i od razu error z pk3 od b4. Zassałem z wolfmap.de, ale i tak musiałem dać on na missing files, bo serv miał full gównianego stuffu jak bindy czy tekstury z dupy.
No ale wbiłem i k***a... połowa slotów to jebane boty. No ale nic, zamknąłem limbo i joinołem do axisów. Wziąłem solda z pfem, ale wtedy admin to bloknął. k***a... musiałem wybierać między cv a fieldem, bo medów było dużo, a na enga z miotłą nie czułem weny. Wziąłem więc snipę (FG) i zacząłem kampić za cp, bo to akurat fuel się włączył. Jakiś n00b zaczął bluzgać, że kampię. Wkurwił się bo dostał heda. Odpowiedziałem, że niech wraca sobie do csa czy innego neogówna, a to jest ET gdzie kampienie świadczy o skillu. Wziął potem lojta i zaczął spamić artami robiąc u nas sk. Kazałem mu spierdalać do coda i pucować berła kolegom. Admin go najpierw warnował, a potem kicknął z banem. I skończyło się...
Potem na serka wbił jakiś stary proplayor, pamiętający flejmy na boardzie związane z UFO. Taki totalny Wiesiek... z akimbo, a nawet z jednego knypka walił hedy jedząc czereśnie, ale skończyła się mapa i to ja miałem acc i hs.
Przyszło supply. Admin chciał zrobić sw, ale my nie chcieliśmy. Votem zrobiliśmy szuflę i switcha, więc wziąłem jednak tę pro miotłę pomimo, że jakieś warzywo zaczęło nam robić sk na górze, a potem selfowało się. Powiedziałem, że sk w walce to lamerstwo
Jego team go kicknął, bo debil zaliczył jeszcze kilka tk i wpierdalał się na minki.
Plantowałem maina, dostałem, ale nie zgibowali mnie. Med wbił mi igłę i podłożyłem drugie. Ich eng zalamił i nie zauważył mnie... easyfrag. Zdobyliśmy spawna. Ich eng się chyba wkurwił nieco i spytał mnie o skilla. Odparłem, że med-, na to że on jest high- i jakoś mnie nie pojechał. Poszliśmy na duela na pukawkę, wiec od razu zlagowało mi się wszystko k***a. I tak go zownowałem 10/1 na valhalli.
Owned k***a!!!
Wróciłem na serwa, leciał gold. Akurat ten pro wspominał jakiegoś spara na cs, co to miał akimbo lugerów i zownował anonimowego nobka na side. Spytałem go co ma na myśli „spar”, skoro crimson to ffa. Odparł, że akurat było pusto, więc zrobili se spara ffa vs klan, jak na cb. Xfire poszukali ludzi i ludzie się znaleźli. Fajna sprawa, szkoda że już tak się nie robi.
Przyszedł czas na frosta. Ale coś się serw scrashował, bo admin ładował nowe skiny. Zdisconecktowało mnie, więc poszedłem robić coś innego.
V55
Obrazek
kotlet.mdpv
Szeregowiec
Szeregowiec
Nick w ET: ETPlayer

Re: Wku*wiony gracz w Wolfa

Post autor: kotlet.mdpv »

SPIDIvonMARDER pisze: No ale wbiłem i k***a... połowa slotów to jebane boty
...
Posypiesz coś?
Quinn
Poborowy

Post autor: Quinn »

§3.6. Zakazane treści:
- treści obrażające innych użytkowników (pośrednio lub bezpośrednio),
- treści wulgarne i niesmaczne,
- treści propagujące zakazane ideologie (np. nacjonalizm, nazizm, komunizm, faszyzm),
- złośliwości.

Sam pan pisał regulamin a tu takie coś.
kotlet.mdpv
Szeregowiec
Szeregowiec

Uwaga do tekstu: ci co grają w Wolfa od niedawna niech wiedzą, że czasem jedno słowo czy skrót może oznaczać różne rzeczy.
Aha, tekst zawiera sporo bluzgów.
k***a,c**j, itp to tylko skróty żadne bluzgi :>
Posypiesz coś?
Quinn
Poborowy

Nie za bardzo rozumiem czy to oznacza że można sobie pisać takie rzeczy i nawet ostrzeżenia nie będzie? {Trzeba pamiętać że tu są też osoby nie pełnoletnie}
kotlet.mdpv
Szeregowiec
Szeregowiec

Masz racje ale zapamiętaj sobie jedno... (Admin ma zawsze rajce[mod])
Posypiesz coś?
Quinn
Poborowy

Jak dla mnie regulamin napisany bez sensu ale przecież każdy ma własne zdanie.
kotlet.mdpv
Szeregowiec
Szeregowiec

Daj spokój nie musisz się przyczepiać do takich bzdetów... Jak widzisz tutaj zdanie ma każdy, twój post jeszcze istnieje ;]
Posypiesz coś?
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Pffffff.......... no dobra, to po kolei.
1. Pisanie bluzgów jest zakazane w postach.
2. Nie jestem jednak Waszą matka, bym Wam całkowicie zakazywał bluzgów. Czasem są sytuacje, które wymagają podkreślenia kontkestu.
3. Wku*wiony gracz w Wolfa jest tekstem literackim... czyli to nie jest zwykły post, a swego rodzaju cytat, sztuka, teatr... nie wiem jak to jeszcze nazwać. Napisałem to "na niby". Jeśli by stosować się do regulaminu literalnie, to anwet nie mozna by zacytować Wiedźmina czy Pulp Fiction... a to przecież byłoby chore.
4. Na początku jest ostrzeżenie, że w tekście występuje sporo bluzgów. Ktoś jest nieletni, wrażliwy... niech nie czyta.

Podsumowując: bluzganie jest generalnie zakazane... jak czasem ktoś się wkurwi to niech to nawet napisze. Ta sytuacja nie dotyczy tekstów literackich. Na forum zakazana jest też dyskryminacja Żydów, ale jak będę chciał wstawić artykuł o holocauście... to co wtedy? Udać, że w holocauście Żydzi nie byli dyskryminowani?

A to, zę ejstem modem czy gruppenfuhlerem nie ma nic do rzeczy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
DrVaNs
Administrator Z Pasją
Administrator Z Pasją
Nick w ET: VaNs
Kontakt:

Post autor: DrVaNs »

Na Scenie w teatrze mogliśmy bluzgać itp, jeżeli to było w sztucę, albo było uzasadnione.

Więc jak najbardziej jest na miejscu, poza tym tytuł wskazuje na możliwość wystąpienia mocnych treści.
Jestem Tylko Zwykłym Graczem z Pasją.

Emerytura!
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Kontakt:

Hej, głąby! Dziś jest 5 rocznica opublikowania tego opowiadanka! Ale się zmieniło. Nikt już chyba tego nie rozumie... a ludzie grają w "ruska taktic suka blać" xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Wym!atacz:]
Starszy kapitan
Starszy kapitan
Nick w ET: wymiaczos

Post autor: Wym!atacz:] »

Ja tam widzę je pierwszy raz i rozumiem doskonale :D
ODPOWIEDZ