Panowie problem *SPOILER*

Gra firm Raven Software, id Software, Pi Studios, oraz Endrant Studios.
Crow87
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

Panowie problem *SPOILER*

Post autor: Crow87 »

Więc przeszedłem już raz Wolfensteina w dzień premiery w niespełna 8h. Zdziwiłem się , że miałem tylko 75% gry. Oczywiście podszedłem do tego jeszcze raz tylko szukając misji pobocznych ( no i podkręciłem stopień trudności oczywiście :P ). Znalazłem typka rannego w mieście i dostałem najpierw jedną misje potem 2gą w domu oficera, radiostacja bo to też nie obowiązkowe zniszczyłem maszty nazistowskie w mieście (są dwa) i na tym sie skończyło. Błądziłem po mieście szukając "pobocznej" roboty, ale nic nie znalazłem teraz znów jestem na Zeppelinie i dochodzę do końca gry z tym samym wynikiem co ostatnio czyli ok 70%. Czy jest ktoś kto wie jak ukończyć grę w 100% bo bardzo by mi na tym zależało
Ostatnio zmieniony 2009-08-24, 09:45 przez Crow87, łącznie zmieniany 2 razy.
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

Następnym razem oznaczaj spoiler w temacie jeżeli piszesz o jakiś szczegółach z gry, może niektórzy nie chcą wiedzieć jakie będą misje ;-) .

Ja ukończyłem grę na ostatnim poziomie w 100%, nie miałem problemu ze znajdowaniem misji pobocznych ( często nawet nie wiedziałem że są to misje poboczne bo nigdzie nie było takiej informacji). Może masz 70% bo znalazłeś mało itemów.
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
Crow87
Poborowy

Post autor: Crow87 »

Czy itemy liczą sie do współczynnika % gry ? Myślałem, że od tego są te wskaźniki na dole.. a co do misji to jak ktoś byłby łaskaw podpowiedzieć gdzie można jakie znaleść to byłbym zobowiązany :-D PS : sorry z tym spoilerem
MiSzCzU
Sierżant zbrojmistrz
Sierżant zbrojmistrz
Kontakt:

Post autor: MiSzCzU »

Ja Ci niestety nie pomogę bo nawet nie wiem które misje były poboczne ... nigdzie nie ma informacji o typie misji jaką wykonujesz. Miałem 100% gry mimo że nie zebrałem wszystkich itemów tylko po około 70%. Jest jeszcze kilka osób na forum które ukończyły grę i myślę że ktoś na pewno Ci pomoże ;-) .
Kobiety też chcą programować! Dlatego wymyślono dla nich pralki : -D...
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ