Rybsa pisze:Może ma sharingana ?
Rozumiem, że emocje i tak dalej, ale jeśli w ten sposób chcesz dopominać się o sprawiedliwość, to może być ciężko. Kulturą i dyskusja na poziomie można o wiele więcej załatwić, niż taką dziecinnością. Unikaj słów wulgarnych, bo za to są warny i bany.Iloveweed pisze:Witam Dlaczego dostałem bana za coś czego nie mam ? Jak nie umiecie grać to poćwiczcie....Jutro lub po jutrze postaram się wstawić na Forum filmik jak gram w ET lecz nagrywane inaczej niż tylko "demko" :)...bo to na prawdę jest dziecinne te wasze zachowanie, nie znacie się nie wiem k***a nie wierzycie w to ze ktoś może być lepszy od was i od razu czituje :) no pozdro dla całego W$ i dla Qrwisia który dał mi bana.....POZDRAWIAM k***a,GORĄCO FreedyKrugger^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SPIDIvonMARDER pisze:Rozumiem, że emocje i tak dalej, ale jeśli w ten sposób chcesz dopominać się o sprawiedliwość, to może być ciężko. Kulturą i dyskusja na poziomie można o wiele więcej załatwić, niż taką dziecinnością. Unikaj słów wulgarnych, bo za to są warny i bany.Iloveweed pisze:Witam Dlaczego dostałem bana za coś czego nie mam ? Jak nie umiecie grać to poćwiczcie....Jutro lub po jutrze postaram się wstawić na Forum filmik jak gram w ET lecz nagrywane inaczej niż tylko "demko" :)...bo to na prawdę jest dziecinne te wasze zachowanie, nie znacie się nie wiem k***a nie wierzycie w to ze ktoś może być lepszy od was i od razu czituje :) no pozdro dla całego W$ i dla Qrwisia który dał mi bana.....POZDRAWIAM k***a,GORĄCO FreedyKrugger^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeśli jesteś w stanie udowodnić, że na tamtym serwerze byłeś czysty, to wtedy ban Ci się nie należy.
Qrwi$ pisze:Jak możesz udowodnić, że dostałeś tam bana za free to temat otwarty jak nie no to cześć.
Zawsze mi się wydawało, że to winę trzeba udowodnić, a nie niewinność...SPIDIvonMARDER pisze:Jeśli jesteś w stanie udowodnić, że na tamtym serwerze byłeś czysty, to wtedy ban Ci się nie należy.