Offi
- kris pl
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|Kris
- Kontakt:
Offi
Wyzywamy wujka Władka na Offi ! :D
3on3 nasza mapa b4
3on3 nasza mapa b4

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Re: Offi
Ojejku :))
Cóż za zaszczyty mnie spotykają :D
Niestety zmuszony jestem podziękować za zaproszenie. Brak doświadczenia nie pozwala mi podjąć wyzwania ;)
Niestety zmuszony jestem podziękować za zaproszenie. Brak doświadczenia nie pozwala mi podjąć wyzwania ;)
Wielki zaszczyt to trzeba przyznać :D Liczyliśmy na zdrową męską rywalizacje w odgłosie mp40 i thomsona :(wladek pisze:Ojejku :))

mogę za refa robić :p
Tzn Reff w etpro nie za bardzo jest potrzebny bo wszystko można zrobić poprzez zwykłe vote:)

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
HAŃBA!
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Pisząc tak nigdy nie dostaniesz unbana TROLU|W$|MACIEK pisze:HAŃBA!
To Skandal !
:D

- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Kris śmierci się nie boisz, władek by was wyruchał na respie i tyle by było <333 :)
Upadłem ze śmiechu :D:DLuuxdeLuux pisze:Kris śmierci się nie boisz, władek by was wyruchał na respie i tyle by było <333 :)
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
miałeś sie na mysli?LuuxdeLuux pisze:Kris śmierci się nie boisz, władek by was wyruchał na respie i tyle by było <333 :)
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Wow zostałem śmieciem :D Dziwić się można tylko że nie pojechałeś mi po matce bo to w tym waszym klaniku norma :DLuuxdeLuux pisze:Kris śmierci się nie boisz, władek by was wyruchał na respie i tyle by było <333 :)
Przynajmniej nie grywam z busted na wszystkim co się dało tsu :D Cu clean gaming :D

- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Widzę że nie rozumiecie co chciałem WAM przekazać no ale widzę że coś do mnie macie (chyba dlatego że należę do tE) szkoda że TERAZ widzicie we mnie jakiegoś wroga, tylko zastanawiam się co ja wam zrobiłem :)
Ktoś Cię nazwał śmieciem? Chyba nie umiem czytać miedzy wierszami...|W$|MACIEK pisze:Wow zostałem śmieciem :D Dziwić się można tylko że nie pojechałeś mi po matce

Lepiej wyglada:|W$|MACIEK pisze:miałeś sie na mysli?LuuxdeLuux pisze:Kris śmierci się nie boisz, władek by was wyruchał na respie i tyle by było <333 :)
"miales siebie na mysli ?"
nieprawdaz ? :)
Adi trzeba bylo sobie wstawic "odpowiedni" tag przed nickiem i kazdy by sie szczerze smial z Twojego tekstu :D
Honorowy Dawca Fragów