II wojna światowa - kolejny temat
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: II wojna światowa - kolejny temat
I słusznie że nie grasz na dłuższą metę szkoda czasu.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
-
- Poborowy
No to to mi się bardziej podoba (nie licząc ruskich OP na początku) bo jest bardziej realistyczna (to, że niema paska życia i każdym samolotem możesz zabić wroga). A w WOT-a przestałem po około 3,5 tys. bitew. Denerwowało mnie podejście twórców do graczy i każdy bezsensowny i nic niewnoszący patch oraz oczywiście MM...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Ostatnimi czasy WT też wocieje, co odbieram z niepokojem. Zamiana odblokowywania tierów na pojedyncze samoloty jest tragedią. Po 3 miesiącach zbierania uzbierałem na jednego FW190, a tak miałbym od razu 5 samolotów.
-
- Poborowy
Wszystkie gry FREE TO PLAY kiedyś i tak pójdą na kasę. No ja tam nie wiem bo zacząłem niedawno i jakoś nie chce mi się ostatnio grać, a przed patchem ze zmianą ekonomii gry nie grałem. Ta gra mi się najbardziej podoba (nie wiem czy to słuszne porównywać samoloty z czołgami ale co tam), że uszkodzenie modułu naprawdę coś daje a nie tak jak w WOT że możemy grać bez żadnych modyfikatorów ujemnych z 1hp (normalnie jak koksy).
Nie wiem też po co jest rubryka z wolnym doświadczeniem bo i tak z niej nic nie ma (chyba że sie zapłaci za prawdziwą kasę -.-).
Największym minusem tej gry dla mnie jest to że możemy od 1 hita paść np:
tylnym strzelcem jakiegoś junkersa pierwszym strzałem zabił mi pilota (OMG CO ZA SNIPER)
lub ja walcze z jakim ruskim gównem a ten 1 strzałem z 20mm upierdzielił mi skrzydło (całe odleciało) i samolot bez żadnego uszkodzenia poszedł się pieprzyć...
Nie wiem też po co jest rubryka z wolnym doświadczeniem bo i tak z niej nic nie ma (chyba że sie zapłaci za prawdziwą kasę -.-).
Największym minusem tej gry dla mnie jest to że możemy od 1 hita paść np:
tylnym strzelcem jakiegoś junkersa pierwszym strzałem zabił mi pilota (OMG CO ZA SNIPER)
lub ja walcze z jakim ruskim gównem a ten 1 strzałem z 20mm upierdzielił mi skrzydło (całe odleciało) i samolot bez żadnego uszkodzenia poszedł się pieprzyć...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Niestety, nagłe śmierci są wkurzające. Tak samo jak samolot z uszkodzonym statecznikiem jest praktycznie żywym trupem, choć w rzeczywistości nie takie wraki wracały na lotniska.
Swoją drogą ET jest darmowe, a nie poszło na kasę :P Choć to ofc złe porównanie.
A wolne doświadczeniem jest właśnie for money.
Swoją drogą ET jest darmowe, a nie poszło na kasę :P Choć to ofc złe porównanie.
A wolne doświadczeniem jest właśnie for money.
-
- Poborowy
No naprawdę trudno porównywać wolfa z innymi grami FREE...
BTW w czasach gdy wyszedł wolf był w ogóle jakiś FREE TO PLAY z "mikropłatnościami"?
BTW w czasach gdy wyszedł wolf był w ogóle jakiś FREE TO PLAY z "mikropłatnościami"?
Lepiej zapytać czy 10 lat teamu były micro płatności :DlolMark(OMG) pisze:No naprawdę trudno porównywać wolfa z innymi grami FREE...

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
-
- Poborowy
No można i tak :p
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Hmmmm... dobre pytanie. Jak wyglądała kwestia finansowania Ultimy Online? Pamiętam, że abonament w WoWie był szokiem.