ADMINISTRACJA SERWERA NN
- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: ADMINISTRACJA SERWERA NN
Maciek xDDD
No dobra Timon, każdy wie że trzymałeś to 3 lata, ograniałeś itd itd. Ale skoro dałeś sobie już spokój to po co to wszystko ? Nie wierzę że chciałeś mnie Tylko publicznie zniszczyć. Z resztą i tak zawsze wychodzi na twoje...
No dobra Timon, każdy wie że trzymałeś to 3 lata, ograniałeś itd itd. Ale skoro dałeś sobie już spokój to po co to wszystko ? Nie wierzę że chciałeś mnie Tylko publicznie zniszczyć. Z resztą i tak zawsze wychodzi na twoje...
krecisz luux krecisz :D "Władek wiedział ze dam te lvle" A pisze ze nie wie skad je maja wasi zajebisci klanowicze
No naprawde gdyby nie twoje adminowanie to nn by padlo.. Daj jeszcze kilku kolesiom po lvlu

- LuuxdeLuux
- Starszy kapral
Jacy kolesie "ode mnie z klanu" mają lvl ? Tylko tsunami i dostał przy obecnym władku na serwerze. Opanuj się kolego :)
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Podpisuje się pod tym.LuuxdeLuux pisze:Jacy kolesie "ode mnie z klanu" mają lvl ? Tylko tsunami i dostał przy obecnym władku na serwerze. Opanuj się kolego :)
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Dobrze, że nie mam ochoty zrobić z wami porządku. 

Byłem obecny...?! A może zalogowany? Jest różnica. Nie przypominam sobie, żebym widział wspomnianą sytuację.
Ale skoro już byłem i nie reagowałem jak rozdawałeś lvl, to mogłeś na tym przystopować.
Ale co ja się będę odzywał....
Zaraz z 4 stron polecą argumenty jaki to ze mnie admin nieudolny ;p
Ale skoro już byłem i nie reagowałem jak rozdawałeś lvl, to mogłeś na tym przystopować.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
wujek władek przemowił! najlepiej zdjac wszystkim lvl dac opcje do votowia na mapy i graczy i niech gracza osądzajawladek pisze:Byłem obecny...?! A może zalogowany? Jest różnica. Nie przypominam sobie, żebym widział wspomnianą sytuację.
tak wynika z moich obserwacji
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
|W$|MACIEK pisze:wujek władek przemowił! najlepiej zdjac wszystkim lvl dac opcje do votowia na mapy i graczy i niech gracza osądzajawladek pisze:Byłem obecny...?! A może zalogowany? Jest różnica. Nie przypominam sobie, żebym widział wspomnianą sytuację.
Ale to już było.... zanim przejąłem serwer
A fajnie by było czasem mądrze "porządzić" na serwerze

Pytam się ponownie Misiu czo Ci te tE` zrobiło? Zazdrość Cię zżera, że ja i Wymek jesteśmy w tej chwili w najlepszym klanie w tej grze, a Ty nie? Ciekawe, czy Ty byłeś takim zajebistym adminem na NN :)Misiu pisze:krecisz luux krecisz :D "Władek wiedział ze dam te lvle" A pisze ze nie wie skad je maja wasi zajebisci klanowicze![]()
No naprawde gdyby nie twoje adminowanie to nn by padlo.. Daj jeszcze kilku kolesiom po lvlu
![]()
![]()
![]()

Ja również.Wym!atacz:] pisze:Podpisuje się pod tym.LuuxdeLuux pisze:Jacy kolesie "ode mnie z klanu" mają lvl ? Tylko tsunami i dostał przy obecnym władku na serwerze. Opanuj się kolego :)

Zastanawiacie się czemu nie ma dobrych adminów? Bo nikt normalny, kto zobaczy taki syf, nie będzie chciał go próbować ogarnąć. Szczególnie widząc, że dyskusja na jakikolwiek temat ever jest idiotyczna, bo większość nie widzi dalej niż poza czubek własnego nosa. ET 'umiera' właśnie przez to........przynajmniej ta część graczy, która ma mózg, będzie wypierdalać jak najdalej żeby po prostu pograć w miłej atmosferze...............Dobrych adminów nie ma na lekarstwo, znam serwer na którym jest ok. 30 aktywnych adminów (47 w sumie). Ale w sumie, to co ja tam wiem. Jakby to powiedział Freddie Mercury, Flame Must Go On!!! 

Ostatnio zmieniony 2014-01-29, 22:18 przez etheral, łącznie zmieniany 1 raz.
I ja.!nserT. pisze:Ja również.Wym!atacz:] pisze:Podpisuje się pod tym.LuuxdeLuux pisze:Jacy kolesie "ode mnie z klanu" mają lvl ? Tylko tsunami i dostał przy obecnym władku na serwerze. Opanuj się kolego :)
Pogadaliśmy sobie trochę z Luuxem poza forum i wspólnie stwierdziliśmy że to wszystko wina Maćka.
Reasumując. Wszyscy popełniamy błędy, bo nie ma ludzi idealnych, a tym bardziej idealnych adminów. Praca admina to ciężka dola, rzucająca nam pod nogi mnóstwo niebezpieczeństw i pokus. Niestety często jest niedoceniana przez szare społeczeństwo serwerowe. Może więc czas już zakończyć te utarczki słowne i pora zająć się dbaniem o nasze wspólne dobro jakim jest serwer NO NAME

EDIT:
Ale tam nie ma Maćka.etheral pisze: znam serwer na którym jest ok. 30 aktywnych adminów (47 w sumie)
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
TimOOn pisze:Ale tam nie ma Maćka.etheral pisze: znam serwer na którym jest ok. 30 aktywnych adminów (47 w sumie)

To skandal!Wym!atacz:] pisze:TimOOn pisze:Ale tam nie ma Maćka.etheral pisze: znam serwer na którym jest ok. 30 aktywnych adminów (47 w sumie)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
jest jescze jedna droga ktorą mozemy podązyć aby osiągnać nasz upragiony cel|W$|MACIEK pisze:wujek władek przemowił! najlepiej zdjac wszystkim lvl dac opcje do votowia na mapy i graczy i niech gracza osądzajawladek pisze:Byłem obecny...?! A może zalogowany? Jest różnica. Nie przypominam sobie, żebym widział wspomnianą sytuację.
przekażcie lvl zgadnijcie komu... tak tak wlasnie mojej skromnej osobie! jestem niczym Korwin Mikke znam lekarstwo na te gre a on na gospodarke
to wasz wybór wiec przemyślcie to dobrze
a tak poza tym to nie brak klimatu zabija ET lecz niedocenione dzieciaki z haxami
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem