pozdro ryned :)
siema, tu ryned :P
- ryned
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
siema, tu ryned :P
cześć, jestem Adrian mieszkam w Lublinie. Mam 19 lat, interesuje się głownie motoryzacją i sportem. Ukończyłem "zawodówkę". Od 9 września idę do pracy jako elektromechanik - ponieważ ten kierunek ukończyłem. Co do sportu, to trenuje Muay Thai od około 4 lat, gram bardzo dobrze w ping-pong, biegam codziennie po 15 km. Niestety biegać muszę, bo pale papierosy, więc jak bym przestał biegać to kondycja by mi siadła :) tak wiem, to nie typowe trochę sport+papierosy, ale tak bywa. Czasami wyjeżdżam na jakieś okręgowe zawody w boksie tajskim, lecz nie wiąże z tym przyszłości, to tylko moje hobby. Dobra, nie będę się rozpisywał, bo nikomu się nie zechce czytać :D W ET gram od małolata, lecz często mam przerwy, a to np. mi się znudzi, a to czasu w ogóle nie mam. Dobra to na tyle, jak na białego człowieka przystało..witam was serdecznie :D (tak jestem rasistą :P)

Re: siema, tu ryned :P
Do tego gościa jak coś nie piszę że wjadę mu na chatę :D
Siema :)
Siema :)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
-
AfrinNO
- Plutonowy

Siemka :D
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan

- Nick w ET: wymiaczos
Błąd!ryned pisze:Dobra, nie będę się rozpisywał, bo nikomu się nie zechce czytać :D
Justyna pisze:Błąd!ryned pisze:Dobra, nie będę się rozpisywał, bo nikomu się nie zechce czytać :D
błąd, że powinienem napisać " nie ze chce" zamiast "nie zechce"? czy błąd, że się nie rozpisałem? :)

To ostatnie, oczywiście.
-
v.low
- Pierwszy sierżant

Czesc
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt: