Już za chwileczkę, już za momencik, nasz wolfikowy cyrk obkręci... piątą rocznicę założenia forum!
16 sierpnia!
Ten post ma na celu nie tylko pochwalić się, że w trudnych czasach i niekoniecznie wygodnym środowisku internetowym egzystujemy już połowę dekady (przerwa na oklaski), ale zadać Wam WAŻNE PYTANIE!
W sumie to dwa...
W jaki sposób oceniasz pracę naszego serwisu przez tyle lat? Jak oceniasz nasz wpływ na scenę wolfa... czy ratujemy ją jakoś? Czy w ogóle pomagamy się ogarnąć?
Wbrew pozorom to było jedno pytanie, teraz czas na drugie.
Jaki Ci się żyje i funkcjonuje na wolfenstein.pl?
Kurde, aż ciężko zaryzykować stwierdzenie, które z tych pytań jest ważniejsze.
Cóż, przechodząc do następnej sprawy. Tortu nie mamy dla Was, ale będzie zamiast ciasta moje opowiadanie. Postaram się je napisać do końca tygodnia, aby w przyszłym opublikować.
Przypominam, że będzie to tekst inspirowany jedną z wolfowym map (tym razem: Troop Train), w którym występujecie WY! Użytkownicy forum, serwera klanowego Wszyscy $więci, a także paru zasłużonych userów No Name. Kto nie wie o co chodzi, niech poszuka na górze strony linka "Strefa SPIDIvonMARDER'a" i popatrzy na przykład na "Warbell'a" albo "Caen". Czytajcie i komentujcie... koniec autopromocji.
Dzięki Adi i Spidi za prowadzenie tego serwisu. Za możliwość uczestniczenia w społeczności Wolfenstein. Dzięki za trud jaki często wkładacie w rozwijanie przez tyle czasu portalu. I ostatecznie, dzięki za współpracę, czy to w lepszych, czy gorszych okolinczościach z klanem W$. Nie byłem przez cały okres czasu, ale tyle co jestem wystarcza mi, żeby wiedzieć, że jest bardzo dobrze prowadzony. Dzięki wielkie i następnych 5 Lat Wolfenstein.pl !!
v57 WOLFENSTEIN.PL
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
Jestem pod wielkim wrażeniem Waszego włożonego trudu, pracy i wysiłku w tą stronę :).
Myślę, że serwis można uznać wielkim sukcesem, bo pomaga wielu graczom i tworzy piękną i wielką społeczność :).
A wolfenstein.pl to mój 2 dom :D Tutaj czuję się jak ryba w wodzie :D.
Ja chcę bardzo podziękować za współpracę naszego klanu z Wami i wierzę, że ten serwis pociągnie jeszcze kolejne 5 i więcej lat :).
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
MOJE DZIUBASKI <3
W$-klan założony 1 listopada z inicjatywy Sp33diego, Timka,Nooba,Czarka, Ultry, pierwotna nazwa Extreme Team tag: eT. Zmieniona na W$ po kilku godzinach i nawiązująca do dnia powstania 1 litopada (dzień Wszystkich $więtych )
To już pięć lat i mam nadzieję, że wolfenstein.pl będzie istnieć do końca świata i jeden dzień dłużej
Chciałbym podziękować administracji za wysiłek, za czas, który poświęcają temu forum naprawdę podziwiam was za to co robicie i chciałbym żebyście kontynuowali swoją działalność.
Jestem pewien, że dzięki temu serwisowi zainteresowanie Wolfensteinem poszybowało do góry.
To tylko 5 lat, a skala zmian jakie tu nastąpiły jest ogromna.
Chciałbym podziękować nie tylko administratorom, ale także wiernym użytkownikom, którzy pozostali w mniejszym lub większym stopniu na Naszym forum. Praca adminów jest oczywiście nie do przecenienia, ale nie byliby oni tymi samymi osobami bez wsparcia i zainteresowania innych ludzi. Gdyby pomysł z forum nie wypalił to kto wie. Może tego forum by nie było, lub przesiadywałoby na nim 5 osób. Tak się nie stało i chwała Wam za to.
Z tym forum jak i starym serwerem "Totalne Piekło" wiąże się niezliczona liczba wspomnień. Są one tak mocne, że zapewne długo jeszcze o nich nie zapomnę.
Oczywiście mam nadzieję, że będziecie utrzymywać forum przy życiu i na dobrym poziomie przez długie jeszcze lata. Kiedyś jednak przyjdzie ten czas, w którym będzie trzeba dokonać ważnych decyzji o przyszłości forum...
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu...