Problem z głównym menu w ET
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Problem z głównym menu w ET
Próbowałem wejść na jeden z serwerów ale zaczęło zamulać strasznie łącze więc przerwałem połączenie po ponownym włączeniu gry zmieniło mi się menu główne i za chiny nie mogę się tego pozbyć. Odinstalowywałem i instalowałem ponownie grę ale to gówno gdzieś siedzi jedynie jak odpalę grę jako administrator to jest wszystko ok. Po każdej nowej instalacji zaraz po pierwszym odpaleniu wyświetla się okienko z ustawieniami natomiast u mnie jest wszystko ustawione i przechodzę od razu do tego nieszczęsnego menu.
Z góry dziękuję za pomoc.
Zrobiłem zdjęcie ale nie mogę go wkleić.
Z góry dziękuję za pomoc.
Zrobiłem zdjęcie ale nie mogę go wkleić.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Re: Problem z głównym menu w ET
A jednak się udało wkleić 

- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Może i tak nie mam pojęcia o co chodzi i jak to wywalić.
na każdym serwerze pobierze Ci się coś podobnego. Wystarczy że usuniesz pliki pk3 (takie rozszerzenie) oprócz 3 paczek głównych et. pko0, 1,2. Lub usun folder et i zainstaluje ponownie.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
instalowałem już kilka razy po pełnym odinstalowaniu i wyrzuceniu wszystkich pozostałych folderów i cały czas to samo menu się nie zmienia.
Wywal plik ~.pk3 z folderu etmain, albo najlepiej wszystkie pliki pk3 oprócz pak0 pak1 pak2, mp_bin i plików map.
Jeśli masz windows 7 albo Vistę, to możliwe, że plik modyfikujący menu siedzie w
c:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain
albo w
c:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\PunkBuster\Et\etmain
Jeśli masz windows 7 albo Vistę, to możliwe, że plik modyfikujący menu siedzie w
c:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain
albo w
c:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\PunkBuster\Et\etmain
dokładnie chodzi o ten plik tylko że nigdzie nie mogłem go znaleźć nie ma go nigdzie w:
"C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain"
"C:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\PunkBuster\Et\etmain"
Mam win 7 więc poszukam go jeszcze w:
Dam znać w poniedziałek czy tam siedzi bo kompa mam w pracy.
"C:\Program Files (x86)\Wolfenstein - Enemy Territory\etmain"
"C:\Użytkownicy\twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\PunkBuster\Et\etmain"
Mam win 7 więc poszukam go jeszcze w:
Dam znać w poniedziałek czy tam siedzi bo kompa mam w pracy.
Zawsze możesz skorzystać z *.pk3 i wyszuka Ci wszystkie tego typu pliki na komputerze

Sprawdzę wszystko w poniedziałek i się odezwę najgorsze jest to że usunięcie wszystkiego i nowa instalacja ET nic nie daje.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Po usunięciu tego menu nie wchodź na serwer FA bo ponownie Ci się to menu ściągnie.
Najpierw muszę go znaleźć i usunąć. Jest może jakiś program który by wyszukał go w kompie?
Ekhem, a czy windows nie ma przypadkiem wbudowanej wyszukiwarki plików? Wpisujesz nazwę i szukasz.
W zwykłej wyszukiwarce windowsa wpisz *.pk3 i wyskacza Ci wszystkie tego typu pliki na komputerze

Dzięki wszystkim za pomoc znalazłem w: