Seriale warte uwagi
- kris pl
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: |W$|Kris
- Kontakt:
Re: Seriale warte uwagi
Ja ostatnio polubiłem to:
Sherlock
masakryczny :D
Sherlock
masakryczny :D

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Krew, flaki, psychopaci. Wiedziałem, że ci się spodoba.Miyana pisze:Hannibal
Mnie jakoś nie podszedł. Nie lubie jak mejn hero jest pipą.
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
IMO relacje miedzy Hannibalem a Willem sa wlasnie genialne i z kazdym nowym odcinkiem sie nasilaja. Fakt serial bardzo sie rozni od ksiazki i filmow, ale moze to i lepiej, chociaz uwielbiam wszystkie mozliwe odslony tej serii.
A Mads jest IDEALNY do roli Hannibala *.*
Relacje pomiedzy nimi są spoko, to Will ssie. Aktor nawet ujdzie, ale sama postać jest tu zrobiona kompletnie do dupy IMHO.Miyana pisze:IMO relacje miedzy Hannibalem a Willem sa wlasnie genialne i z kazdym nowym odcinkiem sie nasilaja. Fakt serial bardzo sie rozni od ksiazki i filmow, ale moze to i lepiej, chociaz uwielbiam wszystkie mozliwe odslony tej serii.
A idealny na Lectera to jest Hopkins, Mads jest co najwyżej niezły. Co wy dziewczyny z nim macie?
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Hopkins to Hopkins, nie do porownania nawet :) Ale trzeba przyznac, ze za kazdym razem idealnie wybierali aktorow do tej roli - nawet mlody Gaspard Ulliel bardzo dobrze sobie poradzil.
A Mads po prostu pasuje.. nawet jezeli chodzi o taka drobnostke jak akcent, gdzie u aktorow typu Hopkins tego brakowalo.
A Mads po prostu pasuje.. nawet jezeli chodzi o taka drobnostke jak akcent, gdzie u aktorow typu Hopkins tego brakowalo.
- polishgirl
- Szeregowiec
Odkopie temat ...the 100...-goraco polecam kazdemu komu polecilam musial odrazu caly sezon przykatowac , i serial ...the broadchurch.. Ten albo sie spodoba albo nie ja osobiscie lubie kryminaly wiec ogladam namietnie :)
Osobiście polecam 2 i pół, Jeden gniewny Charlie, Jak poznałem waszą matkę i oczywiście Family Guy 

dwóch i pól bez charliego to nie to samo !

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się,zarobiony jestem!