Dobra jak sama nazwa tematu wskazuje chodzi o tego gracza i nie tylko A więc Shrek zachowuje sie karygodnie i będe za tym żeby dostał bana na chociaż kilka dni Powody to notoryczne dołączanie do złych teamów , prawie codziennie daje mu warny za sk, ciągle ma jakieś uwagi do adminów pisząc że wszyscy mają jakiś problem ze sobą.. 2 punkt mojego tematu to Ak phazzer Sam nie widziałem ale KonDzio twierdzi że ten gracz jakby zachęca Shreka do takiego działania
To chyba tyle, jeśli są jakieś bliższe pytania proszę pytać i prosze ukarać tych 2 graczy. Sory za wszystkie błędy ortograficzne . Dzięki
Nie widziałem, żeby phazzer go do czego kol wiek namawiał. A co do Shrek jestem jak najbardziej za banem. Codzienne sk, balans, sf, wyzywanie i kto wie co jeszcze robi.
Wym!atacz:] pisze:Nie widziałem, żeby phazzer go do czego kol wiek namawiał. A co do Shrek jestem jak najbardziej za banem. Codzienne sk, balans, sf, wyzywanie i kto wie co jeszcze robi.
Właśnie o sf zaponiałem xD Co do phazzera też nie widziałem ale dostałem info od KonDzia
Phazz jest spoko, znam go juz dlugo i moze faktycznie czasem przesadza ale on bardziej zartuje :)
Co do Shreka to szczerze mowiac nie mam pojecia.. grywam tylko wieczorami po pracy i bardzo czesto go widuje, ale ani razu nie widzialam aby kogos wyzywal czy w ogole cokolwiek pisal. Myslalam, ze to jedna z tych osob, ktore nie wiedza jak wlaczyc chat w ET :P
Faktycznie zle balansuje, ale moze przed dolaczeniem nie wlacza taba i nie zdaje sobie sprawy,ze czesc 'graczy' to boty? Od tego mamy komende put, aby takich typow przenosic. Chociaz jest to irytujace:)
Koniec koncow ciezko jest mi to ocenic, moze porobcie jakies screeny jego wypowiedzi?
Miyana pisze:Phazz jest spoko, znam go juz dlugo i moze faktycznie czasem przesadza ale on bardziej zartuje :)
Co do Shreka to szczerze mowiac nie mam pojecia.. grywam tylko wieczorami po pracy i bardzo czesto go widuje, ale ani razu nie widzialam aby kogos wyzywal czy w ogole cokolwiek pisal. Myslalam, ze to jedna z tych osob, ktore nie wiedza jak wlaczyc chat w ET :P
Faktycznie zle balansuje, ale moze przed dolaczeniem nie wlacza taba i nie zdaje sobie sprawy,ze czesc 'graczy' to boty? Od tego mamy komende put, aby takich typow przenosic. Chociaz jest to irytujace:)
Koniec koncow ciezko jest mi to ocenic, moze porobcie jakies screeny jego wypowiedzi?
Słońce a masz dostęp do logów ? :D
To że kogoś znam to też inna sprawa. Znam regisa nie od dziś zawsze żartujemy ale to nie powód żeby nie karać za złe zachowanie. ( dwa razy już go banowałem )
A ja osobiście zbanuje. Ciężki człowiek sam go często warnowałem i często widziałem jak się źle zachowuje. Raczej to było śmieszne i po ostrzeżeniach przestawał. Jednak wielu osobom ban pomógł jak np skila. Więc i jemu można pokazać że koniec tego dobrego.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "