Event
- TimOOn
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Event
Jest okazja żeby się wykazać pomagając w organizacji eventu. Planujemy za tydzień zrobić event na modzie Infected i potrzeba nam kilku osób, żeby go przetestować (najlepiej dzisiaj wieczorem). Ewentualnie można zrobić test później, jeśli wam nie pasuje. Pisać kto jest chętny. Możecie też zapodać jakieś mapki, które pasowałyby klimatem do tego moda. Jakieś ciemne, mroczne najlepiej.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Re: Event
ja sie pewnie pojawie w koncu skonczyly sie te juwenalia i nie bede musial pic tylko moge w koncu spokojnie pograc 

Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Ja mam Juwenalia do poniedziałku :< A tak to po 22 powinieniem zawsze znaleźć czas, także jak będą kolejne testy to dawać znać :)
Mi się wydaje, że ta mapka z tą kolejką górską i samolotem może dać radę. Idealna też dla tego moda jest moja ulubiona lighthouse. Tylko musi być tak, żeby to zombiaki próbowały się wdrapać na latarnie :)
Mi się wydaje, że ta mapka z tą kolejką górską i samolotem może dać radę. Idealna też dla tego moda jest moja ulubiona lighthouse. Tylko musi być tak, żeby to zombiaki próbowały się wdrapać na latarnie :)
Wstępnie umawiamy się na dzisiaj na 23.00 na serwie pro.
Celem tego testu będzie obycie się z mechaniką moda, oszacowanie ile mniej więcej będzie trwała jedna runda i dostosowaniem ustawień, tak by grało się przyjemnie. Zapewne będzie jeszcze jeden test przed eventem.
Celem tego testu będzie obycie się z mechaniką moda, oszacowanie ile mniej więcej będzie trwała jedna runda i dostosowaniem ustawień, tak by grało się przyjemnie. Zapewne będzie jeszcze jeden test przed eventem.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
Niestety po testach moda Infected/Zombie doszliśmy do wniosku, ze ma on sporo niedorobek i trzeba nad nim trochę popracować zanim wrzuci się go na event :c
I tu pytanie, macie jakieś pomysły na inny typ turnieju niż były dotychczas? IMO fajnie byłoby zrobić coś a la gra zespołowa na mapce typu Goldendunk (gra w kosza) gdzie ofc wygrałby dany team + osoba z najwieksza ilością zdobytych pkt dla drużyny, a fragi nie miałyby żadnego znaczenia.
Na serwie nie ma tego typu mapy, wydaje mi się, ze byłoby to fajne urozmaicenie.
Opinie?
I tu pytanie, macie jakieś pomysły na inny typ turnieju niż były dotychczas? IMO fajnie byłoby zrobić coś a la gra zespołowa na mapce typu Goldendunk (gra w kosza) gdzie ofc wygrałby dany team + osoba z najwieksza ilością zdobytych pkt dla drużyny, a fragi nie miałyby żadnego znaczenia.
Na serwie nie ma tego typu mapy, wydaje mi się, ze byłoby to fajne urozmaicenie.
Opinie?