Filmik z waszego servera
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Filmik z waszego servera
Chcieliscie filmik z waszego servera ( Odrazu mowie ze bede na waszym serverze robił serie z tej gry więc możecie sie wiecej filmikow spodziewac na moim kanale - > www.youtube.com/monstersb11 . Mysle ze wam sie podoba :)
A oto filmik : http://www.youtube.com/watch?v=wYJDY-iD ... e=youtu.be
A oto filmik : http://www.youtube.com/watch?v=wYJDY-iD ... e=youtu.be
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
- Szkarłatny***
- Plutonowy
- Nick w ET: SzkarwaT
- Kontakt:
Re: Filmik z waszego servera
Jakość i głos mnie odpychają. Nagrywasz frapsem? Jeśli tak, to tego nie widać, ponieważ domyślna jakość nagrywania jest znacznie wyższa niż na filmie, choć wina może też stać po stronie słabego renderu. Głos jak mówiłem, mnie odpycha, chyba trochę za wcześnie na let's play'e. Poza tym z takich gier jak ET nie robi się serii "Zagrajmy w" ponieważ, ukazują one przejście gry od początku do końca. Enemy Territory jest grą multiplayer, więc nie da się zrobić z tego stricte "Zagrajmy w".
"Każdy dodatek do gazety, bateria do odtwarzacza, knedle – nic tam nie było, grzejniki i karmazyn, na wszystko ktoś rzucił zapytanie czemu dżemu nie ma."
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
- KonDzio
- Porucznik
- Nick w ET: ETPlayer
Ile masz lat ? O jakości już zostało powiedziane wszystko. Jeżeli chodzi o serie to powinno się nazywac "Long short (Wolfenstein ET)"
War, war never changes ...
Ludzie dobrze ci radzą, lepiej zainwestuj w lepszą jakość bo 240p to bida straszna.
Lets play czy zagrajmy w możesz sobie zrobić nawet z bierek.
Bullshit. Let's PlaySzkarłatny*** pisze:Głos jak mówiłem, mnie odpycha, chyba trochę za wcześnie na let's play'e. Poza tym z takich gier jak ET nie robi się serii "Zagrajmy w" ponieważ, ukazują one przejście gry od początku do końca.
Lets play czy zagrajmy w możesz sobie zrobić nawet z bierek.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Abonamentu TVP nie zapłaciłeś, to nie masz :/^|*?**/Adi*/-** pisze:Gdzie jest HD?!
Ja tam nie mam nic przeciwko Twojemu głosowi, ale niestety jest tak cicho, że nie da się zrozumieć słów.
A nazwę gry wymawia się prawidłowo /wolfensztejn/, a nie /łolfensztejn/ :P
Dzięki wam za wszystkie uwagi , w następnym odcinku postaram się zmienić jakość filmu na lepszą i postaram się mówić głośniej . Co do HD - Myślę że jakość taka jaką zrobiłem teraz filmik wam wystarczy . Więc niedługo pojawi sie kolejny odcinek więc go znowu ocencie :)
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
No właśnie jakoś mógłbyś poprawić nie mówię tu o HD, przynajmniej te 360 mogło by być.
- Wym!atacz:]
- Starszy kapitan
- Nick w ET: wymiaczos
http://www.youtube.com/watch?v=jybdzwUH15M <- Nowy Filmik , teraz zobaczcie czy wam sie podoba :)
- Szkarłatny***
- Plutonowy
- Nick w ET: SzkarwaT
- Kontakt:
Jakość nadal słaba. Uzyskanie HD to żadna filozofia... wystarczy, że wkleisz nagrany materiał do jakiegoś programu sł. do obróbki (np. Virtual Dub), ustawisz XviD MPEG-4 i tyle, niech się robi... nawet byle Windows Movie Maker daje możliwość renderu na 1080p... co prawda, wtedy jeśli nie nagrywasz w 1920x1080 to wychodzi Fake HD, ale i tak jakość jest X razy lepsza...
Chyba że nagrywasz w tak słabej rozdziałce, że surowy materiał też ma beznadziejną jakość.
Chyba że nagrywasz w tak słabej rozdziałce, że surowy materiał też ma beznadziejną jakość.
"Każdy dodatek do gazety, bateria do odtwarzacza, knedle – nic tam nie było, grzejniki i karmazyn, na wszystko ktoś rzucił zapytanie czemu dżemu nie ma."
Wtedy się materał na yt wolniej wklada :) A co do rozdzielczości filmu to bez przesady , jakość sie poprawiła
Jak już chcesz się w to bawić to moim zdaniem:
1. mniej "nie wiem" i gadania totalnie bez sensu (zaczynasz coś, nie wiesz jak to powiedzieć, gubisz wątek)
2. nie mów że xset jest gejem
3. popraw jakość obrazu
4. zwracaj uwagę na to jak mówisz bo raz jest głośno, raz cicho
5. wybierasz temat to się go trzymaj...
... ale generalnie to ja się nie znam i piszę to jako laik :)
1. mniej "nie wiem" i gadania totalnie bez sensu (zaczynasz coś, nie wiesz jak to powiedzieć, gubisz wątek)
2. nie mów że xset jest gejem

3. popraw jakość obrazu
4. zwracaj uwagę na to jak mówisz bo raz jest głośno, raz cicho
5. wybierasz temat to się go trzymaj...
... ale generalnie to ja się nie znam i piszę to jako laik :)