.H4ck3r - ban za wh
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
.H4ck3r - ban za wh
Witam. Dnia 28.02.13r zostałem zbanowany przez jednego z adminów za wh, jeżeli jest jakaś szansa zobaczenia dema to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Re: .H4ck3r - ban za wh
chcesz sam siebie oceniac? Demko jest i to nie jedno od dawna cie obserwowalismyh4ck3r pisze:Witam. Dnia 28.02.13r zostałem zbanowany przez jednego z adminów za wh, jeżeli jest jakaś szansa zobaczenia dema to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
jest to visual bug,a nie wh jeżeli bym tak leżał jak na tym filmiku to bym strzelał w ściane a nie w drzwi które celowałem( wh to jest widzenie przez ściany a nie omijanie ścian jak byś nie wiedział) wiec poproszę kolejne filmiki podobno jest ich dużo.
edit:
zapomniałem dopisać jeżeli bym tak miał jak jest na filmiku to bym nie umierał, ale jedank ginę.
edit:
zapomniałem dopisać jeżeli bym tak miał jak jest na filmiku to bym nie umierał, ale jedank ginę.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Wykorzystywanie bugów grze jest tak samo zabronione
Kod: Zaznacz cały
9 Zakaz wykorzystywania bugow gry.
ale kto wykorzystywał bug ? bo nie rozumiem, napisałem ze to visual bug a nie ze wykorzystywałem buga. Ja strzelając widziałem normalnie wiec nie mam pojęcia czego spec widział inaczej.
odpowiedz na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie... co z ammopackami? jakim cudem strzelałeś i trafiałeś, gdy widok zasłoniły ci paczki z ammo?
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
podczas gdy strzelałem to widać także ze co chwile coś pisałem, 2 field opsów się bilo kto mi ma rzucić paczki z ammo, gdy rzucili na mnie paczki to się przesuwałem minimalnie do przodu aby paczki nie zasłaniały mi widoku na drzwi, resztę olewałem. Nie wiem czy jest dalej sens się tutaj wypowiadać,ale jak ktoś tam wyżej pisał " mamy więcej filmików" to poproszę tego co się tak wypowiadał ( chyba mistrz maciek ) aby wrzucił te pozostałe filmiki, chętnie bym je obejrzał.
ps.
Gratulacje ze widzicie wszystko co inni ludzie piszą sobie na pm, trochę to jest chamskie ze czytacie czyjeś rozmowy,a te osoby o tym nie wiedzą. Monitoring 24/7
ps.
Gratulacje ze widzicie wszystko co inni ludzie piszą sobie na pm, trochę to jest chamskie ze czytacie czyjeś rozmowy,a te osoby o tym nie wiedzą. Monitoring 24/7
Witam,
polecam adminom wlaczyc jeszcze raz demko i uzyc guzikow kryjacych sie pod komendami:
- External View
potem
- Move out
i
- Change Angle (najlepiej "przed" albo "z boku")
Tyle w temacie, milego ogladania :)
ps. dodam tylko, ze jesli chodzi o to demo to po ogladnieciu z 1 osoby faktycznie wyglada na jakiegos hacka (wh nie, bo tu wali przez sciany) ale wystarczy zobaczyc z 3 osoby i raczej sytuacja robi sie jasna - niewinny.
edit.
Zapomnialem dopisac, czy ktos to przeczytal do konca ze zrozumieniem po obejrzeniu dema ?
polecam adminom wlaczyc jeszcze raz demko i uzyc guzikow kryjacych sie pod komendami:
- External View
potem
- Move out
i
- Change Angle (najlepiej "przed" albo "z boku")
Tyle w temacie, milego ogladania :)
ps. dodam tylko, ze jesli chodzi o to demo to po ogladnieciu z 1 osoby faktycznie wyglada na jakiegos hacka (wh nie, bo tu wali przez sciany) ale wystarczy zobaczyc z 3 osoby i raczej sytuacja robi sie jasna - niewinny.
edit.
Zapomnialem dopisac, czy ktos to przeczytal do konca ze zrozumieniem po obejrzeniu dema ?
no raczej godmode sobie nie wlaczyl :) i ktos go tez trafial.zapomniałem dopisać jeżeli bym tak miał jak jest na filmiku to bym nie umierał, ale jedank ginę.
Ostatnio zmieniony 2013-03-01, 00:28 przez twt, łącznie zmieniany 2 razy.
Honorowy Dawca Fragów
twt chociaż jedena normala osoba która zna się na rzeczy, ale tak to jest dać dzieciom admina;) taki maciek, pablo czy volin każdy się na nich skarży ale " nadal są tymi kim są ". Pozdrawiam.
Zero myślałem ze zaliczasz się do tych ludzi, którzy wiedza co robią, lecz się myliłem. Tak wiec zaufanie do większości osób z W$ jak dla mnie nie istnieje.
Zero myślałem ze zaliczasz się do tych ludzi, którzy wiedza co robią, lecz się myliłem. Tak wiec zaufanie do większości osób z W$ jak dla mnie nie istnieje.
- |W$|MACIEK
haha weź sie kolego opanuj i nie twórz jakis złych grup adminow to ze sie niezgadzamy w wielu kwiestiach nieoznacza ze mozesz nas tu oczerniac smialo pokaz kto sie skarzy tak na nas 3, to twoj post wykazuje szczeniackie zachowanie chcesz kogos z nas koniecznie ugryść
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Macku ale widzę ze już się zdenerwowałeś spokojnie, hmm a nazwiska tez podawać ? Macku czym mniej wiesz dłużej żyjesz.
Po pierwsze to polecam rozwiazac sprawe powstalego bana a potem zaczac dyskutowac na temat zlych czy dobrych adminow.|W$|MACIEK pisze:haha weź sie kolego opanuj i nie twórz jakis złych grup adminow to ze sie niezgadzamy w wielu kwiestiach nieoznacza ze mozesz nas tu oczerniac smialo pokaz kto sie skarzy tak na nas 3, to twoj post wykazuje szczeniackie zachowanie chcesz kogos z nas koniecznie ugryść
Co do skarg na adminow to nie na 3 ale na 2 z Was - Ja :) Zapadliscie mi w pamiec przez akcje z Biedrasem :)
Honorowy Dawca Fragów
- |W$|MACIEK
świetnie pokazałes klase jak coś piszesz zwłaszcza o kims warto to uargumentować, oczywisice nie masz jak wiec wypisujesz kolejne bzduryh4ck3r pisze: hmm a nazwiska tez podawać ?.
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Myślę ze nie rozumiesz tej ironii, nicków nie będę podawał bo nie wypada kogoś mieszać w te sprawy jeżeli sobie nie życzy.
ps. wciąż czekam na więcej filmików z Twojej strony/
ps. wciąż czekam na więcej filmików z Twojej strony/