Skarga

Prośby o unban i skargi na graczy
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa

Re: Skarga

Post autor: twt »

Ze zlaniem mialem na mysli ostatnie zachowanie adminow na serwerze (wtedy kiedy ja bylem). Jesli z nim rozmawiales to zwracam honor Noobus i prosze o wybaczenie :P
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
BiedrAS
Plutonowy
Plutonowy

Post autor: BiedrAS »

Wiem że trudno jest to powiedzieć zwłaszcza wtedy kiedy jest się winnym, także - wybaczam, spoko, luz.
To prawda, że zostałem zlany.
Maciek wszedł na serwer to byłem pewny, że sumienie go trapi i powie coś przyzwoitego, więc zapytałem czy dalej uważa, że jestem kutasem...
Oby dwoje rzuciliście się na mnie i to niemal dosłownie (tak Ty też Volin i nie masz co zaprzeczać) , i nie macie się co czepiać osób trzecich, bo są na serwie ludzie (nie tylko z W$) którzy też są sprawiedliwi, i widząc że najeżdżacie na mnie postanowili nie siedzieć cicho i bezczynnie.
Volin, powiem Ci tylko tyle, żebyś się zastanowił nad tym co Ci napisałem wcześniej.
Tak czy owak, uważam temat za zamknięty.
Dziękuje wszystkim osobom za wzięcie udziału w dyskusji.
PS: Noobek, myliłem się, Ty wiesz o co chodzi. Panowie + 1
W$- never ending story
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Post autor: Volin »

twt pisze:
Najłatwiej jest pouczać adminów jak się samemu nie jest adminem
Jesli admin zachowuje sie jak na admina przystalo to nie trzeba pouczac.
Bronie Maćka bo wiedziałem że tak poprostu nie nazwał cię brzydko ...
Za takie "nazywanie" innego gracza, admina nic nie usprawiedliwia.

Jak dla mnie, Volin nie powinienes kierowac sie tym, ze czlowiek jest "od Ciebie z klanu" bo w jakiej sytuacji stawia to innego "zwyklego" gracza ?
Sam sobie jesteś winny czepiacie się Maćka, że brzydko powiedział i powinien dawać dobry przykład, ale my też jesteśmy ludźmi i też czasami nie wytrzymujemy. Co wy macie 6 lat że potrzebujecie przykładu, nie macie własnego rozumu ? Wymagacie od kogoś kultury to spójrzcie najpierw na siebie bo biedras ty też się nie popisałeś swoim językiem.
Skoro wiedziales, ze zle powiedzial to czemu go zaparcie broniles ?
Co do kultury to ja sobie nie mam nic do zarzucenia - nie wyzywam nikogo na serwerze a dyskusje staram sie zamykac szybko (czasami nic nie piszac lub tez zgadzajac sie z docinkami kierowanymi do mojej osoby). Wczoraj w prosty sposob zapytalem na serwerze czy jedna i druga strona siebie wyzwaly, uslyszalem TAK i nie tylko ja to widzialem wiec dla mnie juz wtedy temat byl zamkniety.
Moja reakcja na doprowadzenie tego do konca czy tez wyjasnienia jest z tego wzgledu, ze zaden z obecnych wczoraj adminow albo nie chcial podjac tematu lub tez objal jedna strone zostawiajac gracza (Biedrasa) samemu sobie. Jesli beda podobne sytuacje (oby nie bylo) to postaram sie wlaczac do takich dyskusji tu na forum czy tez na serwerze. Po takim zachowaniu niektorych osob z "zarzadu" odechciewa sie jakiejkolwiek gry, przechodzi ale po pewnym czasie.

ps. zer0 takze +1 :)
Wiesz to jak ty się zachowałeś mało mnie interesuje szczerze nic mnie to nie obchodzi. Po co w ogóle odpowiadasz na post skierowany do Biedrasa ? Co on nie ma rąk ? A ty skąd wiesz jakbyś się zachował bo chyba nie z doświadczenia. Każdy ma prawo do błędów i tego, że bronię Maćka nie żałuję bo Biedras chciał kary dla Maćka, a sam zawinił, a Maćka tylko trochę poniosło jak każdego człowieka. Każdemu to się zdarza i tak naprawdę sprawę Maciek i Biedras powinni załatwić między sobą. Wypytywanie mnie o Maćka nie jest niczym miłym (jak to wyżej napisałem w poprzednim poście), a później jak się zapytałem o to dlaczego tak nazwał Biedrasa, co takiego zrobił to nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Jak dla mnie to powinniśmy zakończyć ten temat bo obie strony są winne i obrzucanie się błotem działa na niekorzyść obu stron.

Biedras gdybyś nie zaczął męczyć Maćka po jego przyjściu to bym nic nie powiedział. To tyle ode mnie. Koniec
Awatar użytkownika
twt
Pierwszy sierżant
Pierwszy sierżant

Post autor: twt »

Po co w ogóle odpowiadasz na post skierowany do Biedrasa ? Co on nie ma rąk ?
Ubodlo Cie ze odpisalem ? skoro prowadzona jest dyskusja i uzywasz wyrazu "czepiacie" to nie tyczy sie tylko jednej osoby.
A ty skąd wiesz jakbyś się zachował bo chyba nie z doświadczenia
Tu akurat sie mylisz.
a Maćka tylko trochę poniosło jak każdego człowieka.
Juz nic nie pisz bo wyglada jakbys sie pograzal - wyzwal to wyzwal i nie ma "troche ponioslo" bo wyglada jakby Ci przy wladzy mieli immunitet.

Zamykac
Honorowy Dawca Fragów
Awatar użytkownika
Volin
Młodszy major
Młodszy major
Nick w ET: Vol'jin
Kontakt:

Post autor: Volin »

I tak powinno być admin nie może być równy graczowi i takie jest moje zdanie.
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Admin jest równy graczowi pod względem kultury i wymogów. Posiada jedynie pewne instrumenty, którymi ma dążyć do pilnowania jakości gry na serwerze.

Dlatego wręcz jest odwrotnie: na adminie spoczywa dużo większa odpowiedzialność niż na zwykłym graczu.
Obrazek
Awatar użytkownika
BiedrAS
Plutonowy
Plutonowy

Post autor: BiedrAS »

Nie wypytywałem się o Maćka zapytałem tylko raz i ty dobrze o tym wiesz.
Zapytałem: Czemu wiele osób broni Maćka? tylko tyle.
Natychmiast dostałem odpowiedź i już nic się Ciebie nie pytałem.
Mówiąc po raz enty, że się DOPYTYWAŁEM to kłamstwo.
Kłamiesz nie tylko wszystkich czytających ten temat, mnie, ale przede wszystkim samego siebie.
Volin tak bardzo chcesz powiedzieć ostatnie słowo w sprawie?
Tak bardzo chcesz się bronić pisząc głupoty?
Volin jeszcze raz Cię wysyłem do postu, który napisałem wcześniej, zastanów się :)
Ps: Dziękuje Spidi za słuszną uwagę
Proszę o natychmiastowe zamknięcie tematu ze względu na odejście od gównego tematu, który został już wyjaśniony!
W$- never ending story
Awatar użytkownika
Ultra...
Podchorąży
Podchorąży
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Ultra... »

Zamykam, już wystarczy tego :)
Obrazek
Zablokowany