Podanie- Justyna
Podanie- Justyna
1.Nick: Justyna
2.Wiek: 19 ['93]
3.Kilka słów o sobie: Cześć, jestem Justyna i naprawdę mam piersi. Mieszkam w mieście, w którym ratusze się uśmiechają, a ludzie zapewniają, że nie będzie niczego. Mam niewiele ponad 19 wiosen na karku. Planuję się wykształcić w zawodzie farmaceuty, by móc na czarno otrzymywać profity od firm farmaceutycznych. Moim hobby i pasją jest bycie Harcerka Orła ( taka prawie największa szefowa Harcerstwa ). Lubię pastwić się nad małymi harcerzykami, którzy są w hierarchii niżej ode mnie. Lubię tez grac w Enemi Tiritiri, i spędzać czas na serwerze No Name, bo w klanie W$ poznałam prawdziwych mężczyzn i samców alfa dominujących stada. Bardzo chciałabym zostać członkiem (-.-) klanu i móc poczuć magię Wesołych Świąt.
4.Poprzednie klany: brak
5.Staż gry w ET: pierwszy strzał oddałam 2 lata temu. Na NN zagościłam na dobre w czerwcu 2012 :)
2.Wiek: 19 ['93]
3.Kilka słów o sobie: Cześć, jestem Justyna i naprawdę mam piersi. Mieszkam w mieście, w którym ratusze się uśmiechają, a ludzie zapewniają, że nie będzie niczego. Mam niewiele ponad 19 wiosen na karku. Planuję się wykształcić w zawodzie farmaceuty, by móc na czarno otrzymywać profity od firm farmaceutycznych. Moim hobby i pasją jest bycie Harcerka Orła ( taka prawie największa szefowa Harcerstwa ). Lubię pastwić się nad małymi harcerzykami, którzy są w hierarchii niżej ode mnie. Lubię tez grac w Enemi Tiritiri, i spędzać czas na serwerze No Name, bo w klanie W$ poznałam prawdziwych mężczyzn i samców alfa dominujących stada. Bardzo chciałabym zostać członkiem (-.-) klanu i móc poczuć magię Wesołych Świąt.
4.Poprzednie klany: brak
5.Staż gry w ET: pierwszy strzał oddałam 2 lata temu. Na NN zagościłam na dobre w czerwcu 2012 :)
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Re: Podanie- Justyna
W$- Wesołych Świąt to może w końcu zmienicie tagi na na jakieś inne świąt już nie ma xD
Podanie wędruje do obrad :)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Małymi w sensie, że młodszymi... bo chyba nie niższymi ;) Wybacz, taki pieszczotliwy żarcik.
Zazwyczaj tylko młodszymi ale zdarzają się też niższe 

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Justyna pisze:Cześć, jestem Justyna i naprawdę mam piersi.
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
- Sierżant zbrojmistrz
- Nick w ET: ETPlayer
- Kontakt:
Właśnie.. Te Twoje piersi mnie namawiają do głosowania na Tak
Bo mało takowych w klanie jest... noo może kilku chłopa z W$ z nadwagą
Ps. Jaki rozmiar?
Wiem, wiem głupi jestem
xD

Ps. Jaki rozmiar?

Wiem, wiem głupi jestem

...

Seksizm seksizm seksizm.SinY pisze:Właśnie.. Te Twoje piersi mnie namawiają do głosowania na TakBo mało takowych w klanie jest... noo może kilku chłopa z W$ z nadwagą
![]()
Ps. Jaki rozmiar?![]()
Wiem, wiem głupi jestemxD
Ach te młode napalone koguciki :D

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
brawo Siny chociaż jeden miał odwage powiedziec dlaczego bedzie za przyjęciem JustynySinY pisze:Właśnie.. Te Twoje piersi mnie namawiają do głosowania na TakBo mało takowych w klanie jest... noo może kilku chłopa z W$ z nadwagą
![]()
Ps. Jaki rozmiar?![]()
Wiem, wiem głupi jestemxD
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Nawet tak nie piszcie, bo temat powoli staje się przedmiotem motywacji dla niezdecydowanych pół homosiów do zmiany płci.
<IT"S JUST A JOKE>
<IT"S JUST A JOKE>
W$- never ending story
Temat z racji niskiego poziomu merytorycznego zostaję zamknięty. Otworze go w momencie podjęcia decyzji.
Ogarnijcie się ludzie.
Ogarnijcie się ludzie.

Witamy w Wszystkich Świętych Justynka, bądz grzeczna ;)
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…