........................................................................* K * O * N * K * U * R * S *
Wraz z nowym rokiem: 2013; Postanowiliśmy ogłosić konkurs serwerowy dla wszystkich graczy NoName.
Zasady: -Uczestnik konkursu musi zrobić ss z gry (z naszego serwera oczywiście), przyozdobić go w jakieś ciekawe gify, obrazki związane z sylwestrem/nowym rokiem. -Zapisać go w formacie bmp, ewentualnie jpg. -Zachować pierwotną formę screena. Tzn. nie przesadzać z dodatkowymi obrazkami i zostawić część nie zasłoniętą nimi z istotnym elementem ss'a, np. postacią żołnierza. -Wysłać pracę na ten adres e-mail: seves5@o2.pl
Termin: -Prace muszą wpłynąć do dnia: 1.02.2013
NAGRODY: -Publikacja wygranej pracy w serwerowym profilu na portalu Facebook. -Dodanie 1000 wolfików do forumowego konta zwycięzcy. -Chwała i szacunek wśród klanowiczów i graczy :D
-....Może coś więcej? :>
W związku z tym, że moja praca jest jedyną jaka tu dotarła śmiało można już mnie ogłosić zwycięzcą konkursu.Cierpliwie czekam na nagrody, szczególnie na tę nagrodę niespodziankę
Nieskromnie dodam, iż poniższą pracę uważam za najlepszą i najdoskonalszą jaka do tej pory wyszła spod mojej ręki, aczkolwiek na wszelkie kreatywne uwagi i słowa krytyki jestem (choć nie chętnie) oczywiście otwarty. Dzieło me:
Brak gustu i głębi, pretensjonalna i naiwna kreska, tło jak z operetki... zresztą to plagiat z późnego Van Dycka. Ale wystaw na aukcję, nowobogaccy frajerzy to kupią i postawią obok harfy.