NO NAME już nie NQ.
- Uchiha
- Szeregowiec
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Re: NO NAME już nie NQ.
+tripminy
-ppsh
-brak kopa
++++++hitboxy <3
8/10
-ppsh
-brak kopa
++++++hitboxy <3
8/10
- ^|*?**/Adi*/-**
- Pułkownik
- Nick w ET: ^|*?**/Adi*/-**
- Kontakt:
Zmiana modyfikacji na serwerze została wprowadzona w odpowiednim momencie.
Przyczyniła się ona do wzrostu zainteresowania grą na |No Name|. Serwer w szybkim czasie zyskuje coraz szersze pole odbiorców,
oraz średni czas poświęcany przez stałych użytkowników pnie się ku górze. Nowocześniejsze hitboxy sprawiają,
że rozgrywka bardziej odzwierciedla umiejętności graczy. Jest to również dobrą sprawa dla nowych - pomimo tego co sami piszą
- ponieważ pozwala to na lepszy trening ich zdolności oraz pozyskanie nowych. Dołączenie do tej modyfikacji nowych broni
pozwala znacznie wyróżnić się wśród serwerów. Zgrabna konfiguracja tworzy nam idealne miejsce do gry
a dodatkowe dźwięki pozwalają jeszcze w bardziej przyjemny sposób w niej uczestniczyć.
Polecam!
Przyczyniła się ona do wzrostu zainteresowania grą na |No Name|. Serwer w szybkim czasie zyskuje coraz szersze pole odbiorców,
oraz średni czas poświęcany przez stałych użytkowników pnie się ku górze. Nowocześniejsze hitboxy sprawiają,
że rozgrywka bardziej odzwierciedla umiejętności graczy. Jest to również dobrą sprawa dla nowych - pomimo tego co sami piszą
- ponieważ pozwala to na lepszy trening ich zdolności oraz pozyskanie nowych. Dołączenie do tej modyfikacji nowych broni
pozwala znacznie wyróżnić się wśród serwerów. Zgrabna konfiguracja tworzy nam idealne miejsce do gry
a dodatkowe dźwięki pozwalają jeszcze w bardziej przyjemny sposób w niej uczestniczyć.
Polecam!
- Rybsa
- Starszy sierżant
- Nick w ET: Mangek
Mój PON PON nie działa :(.
Mam nadzieję że ratio w ciągu 2-3 tygodni się ustabilizuje, ale co to za problem wbić w nocy i nabić sobie 4.000
Mam nadzieję że ratio w ciągu 2-3 tygodni się ustabilizuje, ale co to za problem wbić w nocy i nabić sobie 4.000
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Lepiej jest tak jak teraz. Przynajmniej nie można zasrać okolicy flagi minami, co było często robione np. na oasis i sprawiało, że grało się beznadziejnie.SPIDIvonMARDER pisze:Czy da się tak zrobić, aby miny nie był detonowane przez swoich?
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
Jak można zaminować flagę na oasis minami? Jeśli chodzi Ci o wejścia do budynku, to i tak i tak można je łatwo zaminować :P
Aktualny system jest ni w pięć, ni w dziewięć. Jakieś n00by włażą na miny i je niszczą, mając gdzieś prośby. Jeśliby ginęły od tego, to dwa razy zastanowiłyby się przed wdepnięciem.
Niektórzy skarżyliby się, że miny są źle kładzione i giną próbując dojść do miejsca akcji. Cóż... zazwyczaj enga biorą osoby doświadczone, a miny to już niemalże wyłącznie kładą weterani, którzy wiedzą jak się nimi posługiwać.
Aktualny system jest ni w pięć, ni w dziewięć. Jakieś n00by włażą na miny i je niszczą, mając gdzieś prośby. Jeśliby ginęły od tego, to dwa razy zastanowiłyby się przed wdepnięciem.
Niektórzy skarżyliby się, że miny są źle kładzione i giną próbując dojść do miejsca akcji. Cóż... zazwyczaj enga biorą osoby doświadczone, a miny to już niemalże wyłącznie kładą weterani, którzy wiedzą jak się nimi posługiwać.
Miny może aktywować tylko eng, który je postawił i tego nie da się wyłączyć. Nie dotyczy to tripmin.
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
No jak to :P przecież widzę, że teammate wbiega na moją minę i ją wysadza :)
No to teraz już tak nie jest :p
Podsumowując zmianę jestem naprawdę na duże tak. Wczoraj pograłem chwilę na nq i powiem otwarcie że na silent naprawdę przyjemniej się gra. Płynność samej gry jest większa. A hitboxy lepsze.
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Szczurr
- Starszy kapral
- Nick w ET: ETPlayer
Niby Silent fajny, ale brakuje mi tego kicka i strzykawki z trucizną
..........