2.'95
3.Wiekszosc mnie chyba juz dobrze zna, niektorzy az za dobrze... Mam na imie Martyna, mam 17 lat, chodze do IIklasy LO (profil bio-chem), interesuje sie sportem, głownie siatkowka i piłka nozna, w siatkowke duzo gram, a raczej gralam (w amatorskiej lidze), kibicuje Skrze Bełchatów, Juventus'owi Turyn i Wisle Krakow (mam nadzieje, ze nie ma tu kibicow cracovi), jesli mam czas i okazje to staram sie ogladac na zywo mecze, szczegolnie Wisly(mam najblizej), w Turynie jeszcze nie bylam, ale mam nadzieje, ze w przyszlym roku uda mi sie..., duzo czytam (ostatnio Zaginiony Symbol D.Browna, ale polecam bardziej Kod DaVinci), uwielbiam ogladac dobre filmy, niedawno zaczelam grac w lol'a, teraz glownie tym sie zajmuje, chociaz drugi raz juz tego bym nie zainstalowala, mozna powiedziec, ze interesuje sie rowniez muzyka, gram w orkiestrze...w sumie z tych najwazniejszych rzeczy to wszystko.
4.Poprzednie klany...moj własny, jednoosobowy-b, zupelnie nie miał przyszlosci...
5. Szczerze to nie pamietam, ale bardzo bardzo duzo.
Pewnie wiele osob bedzie zaskoczonych, w sumie nie wiem dlaczego tak mnie dzisiaj WZIELO na to podanie, ale zawsze bylam ciekawa co jest w tych OBIADACH...

Prosze o pozytywne rozpatrzenie wniosku. Pozdrawiam bMary