Zmiana zasad rekrutacji
- Noobuś
- Porucznik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Zmiana zasad rekrutacji
Dobra. Wzięliśmy pod uwage ostatnie sytuacje/podania i postanowiliśmy zmienić zasady rekrutacji.
1. Nowy próg XP - 60k.
2. Od chwili obecnej nowi klanowicze nie otrzymają lvl 121, a tylko 10.
No i jest jeszcze sprawa do aktualnych członków. Nie chce wymieniać żadnych nicków, bo jeszcze ktoś poczuje się urażony, a o kimś zapomne. Większość, a tak naprawde "zainteresowani" wiedzą o co chodzi. W$ to ma być elita serwerowa. Mamy świecić przykładem, pomagać zwykłym graczom. Swoim zachowaniem zachęcić ich do dołączania do nas. Mamy trzymać porządek na serwerze. Nie robić burdelu. Więc proszę o ogarnięcie się. Raz. Koniec ze spamem, irytowaniem normalnych graczy. Zabawa i bindy dźwiękowe to fajna rzecz, ale jeśli mamy umiar. Weźcie to pod uwagę i pamiętajcie, że członkostwo w W$ nie jest niczym pewnym. Pare osób już się z nami pożegnało...
1. Nowy próg XP - 60k.
2. Od chwili obecnej nowi klanowicze nie otrzymają lvl 121, a tylko 10.
No i jest jeszcze sprawa do aktualnych członków. Nie chce wymieniać żadnych nicków, bo jeszcze ktoś poczuje się urażony, a o kimś zapomne. Większość, a tak naprawde "zainteresowani" wiedzą o co chodzi. W$ to ma być elita serwerowa. Mamy świecić przykładem, pomagać zwykłym graczom. Swoim zachowaniem zachęcić ich do dołączania do nas. Mamy trzymać porządek na serwerze. Nie robić burdelu. Więc proszę o ogarnięcie się. Raz. Koniec ze spamem, irytowaniem normalnych graczy. Zabawa i bindy dźwiękowe to fajna rzecz, ale jeśli mamy umiar. Weźcie to pod uwagę i pamiętajcie, że członkostwo w W$ nie jest niczym pewnym. Pare osób już się z nami pożegnało...
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
Re: Zmiana zasad rekrutacji
to dotyczy głównie mnie nie mowie ze sie zmienie ale ze to troche ogranicze czasami trzeba tez troche poświrować i pokazac gracza ze W$ to nie tylko elita serwera ale tacy sami ludzia jak kazdy gracz...
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Ale później jak ukarzesz kogoś to mam usłyszeć "Maciek jest w W$ i jemu wolno?"

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
jezu, w końcu czuję, że moje posty dają jakiś efekt. Ogólnie bardzo mi się podobają nowe zasady rekrutacji, jestem teraz bardziej skłonny dać tak jakiemuś graczowi, który pisze podanie, bo z tymi zasadami chyba nie będzie przypadkowych podań vide majax :)
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważny jest oczu twoich blask,
Nie obiecam ci, że czas ukoi ból
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
Dobrze że zachodzą zmiany w rekrutacji. No bo wszyscy zdawali sobie sprawę z potrzeby wprowadzenia zmian,toczyły się jakieś dyskusje,ale nic większego z nich nie wynikało (przynajmniej ja to tak widziałem).
Super. Teraz będziemy mogli zobaczyć jak komu zależy na dojściu do nas 

- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
przeciez nie trzeba odrazu karac powiedz najpierw zeby sie przyknol i tyle a jak nie to wtedy go uciszyc a na zarzut ze mackowi wolno sie niezgadzam bo ja tez dostajekris pl pisze:Ale później jak ukarzesz kogoś to mam usłyszeć "Maciek jest w W$ i jemu wolno?"
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
- Volin
- Młodszy major
- Nick w ET: Vol'jin
- Kontakt:
Postaram się zmienić na lepsze :) bo wiem, że chodzi też o mnie więc przepraszam i spróbuję się trochę ogarnąć.
YOLO SWAGGINS
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
http://www.youtube.com/watch?v=NE3px41cRqU
Grupa na FB "ET Maniacs"
https://www.facebook.com/groups/111694772324434/
A nie może być jedno i drugie jednocześnie? Można z ludźmi pogadać, pożartować a jednocześnie trzymać porządek na serwerze.|W$|MACIEK pisze:to dotyczy głównie mnie nie mowie ze sie zmienie ale ze to troche ogranicze czasami trzeba tez troche poświrować i pokazac gracza ze W$ to nie tylko elita serwera ale tacy sami ludzia jak kazdy gracz...
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Ten 10 lvl to taki okres próbny? Czy taki delikwent będzie miał już hasło do obrad i tag klanowy? Czy będzie jakaś dyskusja na forum dot. jego/jej poczynań i wspólna decyzja o nadaniu 121 lvla lub wywaleniu, czy odbędzie się to za zamkniętymi drzwiami biura administracji, czy jak?
Próg jak najbardziej ok, ale ja szczerze mówiąc dałbym jednak ten 121 lvl, żeby ocenić jego/jej rządzenie, rozstrzyganie sporów, itp.
Próg jak najbardziej ok, ale ja szczerze mówiąc dałbym jednak ten 121 lvl, żeby ocenić jego/jej rządzenie, rozstrzyganie sporów, itp.
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
3B!T pisze: Próg jak najbardziej ok, ale ja szczerze mówiąc dałbym jednak ten 121 lvl, żeby ocenić jego/jej rządzenie, rozstrzyganie sporów, itp.
Popieram.Te 60 k xp to długi okres na poznanie, 121 lvlel jest nagrodą.

Powiedzmy okres próbny, lvl 10 bedzie dopóki ten ktoś zasłuży na wyższy. Jeśli chodzi o trzymanie porządku to z reguły jest ktoś inny z W$ na serwie, wiec nie powinno być takich problemów3B!T pisze:Ten 10 lvl to taki okres próbny? Czy taki delikwent będzie miał już hasło do obrad i tag klanowy? Czy będzie jakaś dyskusja na forum dot. jego/jej poczynań i wspólna decyzja o nadaniu 121 lvla lub wywaleniu, czy odbędzie się to za zamkniętymi drzwiami biura administracji, czy jak?
I wchodzi jeszcze jedna zmiana dotycząca głosowania nad przyjęciem. Wymagane minimum do przyjęcia (50% głosów) zostaje zwiększone do ~70%
łał, jestem pełen podziwu. W ogóle słuchacie w waszych wewnątrz adminowskich dyskusjach płaczu Ultry? :D
Ja jestem w pełni za, adminów do rządzenia mamy pełno, nowi członkowie dostawaliby 10 lvl, by sprawdzić, czy są dla nas czy dla naszego admina, po jakimś czasie, jeśli by się sprawdzili dostawaliby wyższy. Przy takich zasadach w końcu zaczną do nas dochodzić jedynie sprawdzeni i pewni goście i zazwyczaj będzie 100% podań, po których ten ktoś do nas dołączy. Skoro już mamy szeroką kadrę ws-ów, takie restrykcje są zdecydowanie na miejscu, nie potrzebujemy już teraz zwykłych graczy a tych zdecydowanie wybijających się, dobry ruch panowie Administracja.
Edit:
wpadłem przed chwilą na pewien pomysł, odnośnie tej bariery 70% głosów za, by przejść. Może by tak w końcu dodać przelicznik "mocy" głosów klanowiczów? Chodzi mi o to, by np. HA- Czarek, Ultra, Nob, Tim mięli przy głosowaniu mnożnik głosów jako x3, członkowie klanu z 666 lvl- x2.5, z 123lvl- x1.5, z 122 i 121lvl- x1. To daje trochę bałaganu z jednej strony, ale mógłbym się podjąć zliczania mnożników jeśli by to weszło, a z drugiej strony chyba powinno być tak, że różne głosy mają rożną moc, w zależności od tego ile ktoś z siebie daje klanowi. Taki Ultra, Czarek, Nobek, czy Tim wiadomo, że mają mocniejszy głos, ale "uprawomocnijmy to" i dajmy kolejna gratyfikację wyższym lvlom w klanie, by warto byłoby się o nie starać. W tym pomyśle widzę same dobre strony, jednak jestem bardzo ciekawy jak reszta klanu się zapatruje na ten pomysł. Ofc mnożnik mógłby zostać zmieniony, jednak ten wydaję mi się dość odpowiedni.
Ja jestem w pełni za, adminów do rządzenia mamy pełno, nowi członkowie dostawaliby 10 lvl, by sprawdzić, czy są dla nas czy dla naszego admina, po jakimś czasie, jeśli by się sprawdzili dostawaliby wyższy. Przy takich zasadach w końcu zaczną do nas dochodzić jedynie sprawdzeni i pewni goście i zazwyczaj będzie 100% podań, po których ten ktoś do nas dołączy. Skoro już mamy szeroką kadrę ws-ów, takie restrykcje są zdecydowanie na miejscu, nie potrzebujemy już teraz zwykłych graczy a tych zdecydowanie wybijających się, dobry ruch panowie Administracja.
Edit:
wpadłem przed chwilą na pewien pomysł, odnośnie tej bariery 70% głosów za, by przejść. Może by tak w końcu dodać przelicznik "mocy" głosów klanowiczów? Chodzi mi o to, by np. HA- Czarek, Ultra, Nob, Tim mięli przy głosowaniu mnożnik głosów jako x3, członkowie klanu z 666 lvl- x2.5, z 123lvl- x1.5, z 122 i 121lvl- x1. To daje trochę bałaganu z jednej strony, ale mógłbym się podjąć zliczania mnożników jeśli by to weszło, a z drugiej strony chyba powinno być tak, że różne głosy mają rożną moc, w zależności od tego ile ktoś z siebie daje klanowi. Taki Ultra, Czarek, Nobek, czy Tim wiadomo, że mają mocniejszy głos, ale "uprawomocnijmy to" i dajmy kolejna gratyfikację wyższym lvlom w klanie, by warto byłoby się o nie starać. W tym pomyśle widzę same dobre strony, jednak jestem bardzo ciekawy jak reszta klanu się zapatruje na ten pomysł. Ofc mnożnik mógłby zostać zmieniony, jednak ten wydaję mi się dość odpowiedni.
Nie obiecam ci, że lepszy będzie świat,
ważne, że jesteś tu…
ważne, że jesteś tu…
Znaczy nie wiem nawet, mam go dodanego do listy ignorowanych xDzer0 pisze:łał, jestem pełen podziwu. W ogóle słuchacie w waszych wewnątrz adminowskich dyskusjach płaczu Ultry? :D
O, mam szczęście, załapałem się jako ostatni na starych zasadach :P
Ale te nowe też mi się podobają. I rozsądnie brzmi pomysł zer0 o mnożnikach przy przeliczaniu głosów.
Ale te nowe też mi się podobają. I rozsądnie brzmi pomysł zer0 o mnożnikach przy przeliczaniu głosów.