Assassin
-
- Poborowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Assassin
Witam serdecznie was, postąpiłem źle, nie chciałem się przyznać z tego powodu, że by mi reputację zniszczyło, ale to już po fakcie. Ja was przepraszam za to, że wcześniej tego nie postąpiłem, tylko sie ukryłem i się nie odzywałem głupio mi ale człowiek uczy się na błędach i wiem że tego już nigdy nie postąpię.
PRZEPRASZAM CAŁE w$ I GRACZY SERWERA ;[;[[[[[[[
PRZEPRASZAM CAŁE w$ I GRACZY SERWERA ;[;[[[[[[[
-
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Assassin
wtf?
- "You are gay?"
- "You are gay?"
- Ultra...
- Podchorąży
Niestety najgorsze jest to,że zaufana osoba z naszego grona (admin,klanowicz) tak zawodzi
Nie mam pojęcia w jakim celu tak dobry gracz stosuje dodatkowo czity...ech.Przecież liczyłeś się z tym,że prędzej czy później skończy się to banem.

Nie mam pojęcia w jakim celu tak dobry gracz stosuje dodatkowo czity...ech.Przecież liczyłeś się z tym,że prędzej czy później skończy się to banem.

-
- Pierwszy sierżant

Ultra, to żeś teraz mnie zaskoczył. Tak że nie wiem co powiedzieć....
Nigdy bym się tego nie spodziewał, po ASsAsSiN.
-
- Poborowy
ultra chyba my sie nie zrozumieli to byl tylko test mogles wejsc na iinny serwer ale tego nie zrobilem nawet nie mialem zamiaru lecec na tym
Test czy nie test to nie ma wielkiego znaczenia. Zostałeś przyłapany na używaniu wh, co jest u nas zabronione. Ponadto nie przyznałeś się od razu, tylko próbowałeś nas oszkać, wciskając nam jakieś lipne cfg. Gdybyś przyznał się od razu do popełnionego błędu, to miałbyś większe szanse na złagodzenie kary.
-
- Poborowy
głupio mi było przepraszam za wszystko
-
- Poborowy
mimo tego chcial bym bardzo dalej grac z wami ja od momentu bana to przegralem w et hm 3 godzinki no nie moge sobie miejsca znalesc takiej sytulacji nigdy nie bedzie
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
lubie z toba grac ale troche teraz sciemniasz bo na polskim wolfie masz najwiecej xp ze wszystkuch graczy i gdy byles w naszym klanie rowniez tam przesiadywales wiec nie mow ze 3h grales bo jakos musisz te punkty nabijac u nich
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
On byl wczesniej w e3x. i stad ma tyle XP.
Bez tagu Wszystkich Swietych widzialem go tam tylko raz i do tego na chwile, wiec chyba mowi prawde.
Bez tagu Wszystkich Swietych widzialem go tam tylko raz i do tego na chwile, wiec chyba mowi prawde.
-
- Poborowy
przepraszam maciek ale gralem tam hm spoko czasu wiecej niz na no name i troche typa o tym wie to wiec w jaki sposum sciemniam ?
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
spoko skoro byle u nich wczesniej to wszystko wyjasnia ja Cie tam widzialem 2 razy nie gram tam czesto jak u nas nikogo niema to odpale wiec nic wiecej na ten temat nie powiem tak czy inaczej proboj moze dostaniej unbana
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem