Skąd bierze się XP?
-
- Starszy szeregowy
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Skąd bierze się XP?
Cześć Chciałbym się dowiedzieć jak wykonywać misje
I jak zdobyc najszypciej XP
I jak zdobyc najszypciej XP
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Re: Jak Wykonywac Misje
Jaką misję?
XP w Wolfensteinie nie zdobywasz. Jeśli chodziło Ci o ET, to po pierwsze zły dział, a po drugie to oczywiste: grasz i tyle.
XP w Wolfensteinie nie zdobywasz. Jeśli chodziło Ci o ET, to po pierwsze zły dział, a po drugie to oczywiste: grasz i tyle.
-
- Starszy szeregowy
ale jak najszypciej w ET zdobyc XP
Założyłeś temat w dziale RTCW singleplayer/multiplayer. Myślę, że powinieneś raczej w ET - dział ogólny. Jeśli zaczynasz grę to moim zdaniem najlepiej się nauczyć grać na modzie etpro. Jak zdobywać XP? Ja zaczynałem od wykonywania celów misji (jakie są możesz się dowiedzieć w limbo menu - klawisz L) inżynierem.
-
- Pierwszy sierżant
Re: Skąd bierze się XP?
No nie wiem czy najlepiej się uczyć na pro, jak dla mnie to na pro można szlifować umiejętności.
Trolley polecisz chłopakowi pro, a już w ogóle wejdzie na takie bio, nbs (tak wiem, że akurat na tych jest zainstalowany TZAC, to miał być tylko przykład) to chyba gra nie za bardzo mu się spodoba (nie zachęcisz go do grania w ET), o ile nazwać to będzie można grą (oczywiście dla niego), i się zniechęci, a chyba nie o to tutaj chodzi. Już nic nie mówiąc o tym że nie uzbiera xp :D.
Zacznij trochę grać np. na NO NAME i myślę że pomału wszystkiego się nauczysz, podpatruj (na specu) jak grają inni lepsi zawodnicy, dużo można się w taki sposób nauczyć i jeszcze graj, graj, i jeszcze raz graj, ćwiczenie czynią miszcza :D (i będziesz jak: kris pl i zer0, dwaj największy miszczowie w grze :P ).
Jak coś to zawsze w czasie gry, możesz kogoś spytać, jak nie wiesz co jest celem misji, ktoś zawsze pomoże.
Jak najszybciej uzbierać xp, dużo i dobrze grać (dużo zabijać, i robić obj inżynierem, podkładać rozbrajać dynamit, tworzyć konstrukcję, i pomagać w grze: leczyć, podnosić, dawać amunicje i apteczki itp.)
Życzę miłej gry ;)
Trolley polecisz chłopakowi pro, a już w ogóle wejdzie na takie bio, nbs (tak wiem, że akurat na tych jest zainstalowany TZAC, to miał być tylko przykład) to chyba gra nie za bardzo mu się spodoba (nie zachęcisz go do grania w ET), o ile nazwać to będzie można grą (oczywiście dla niego), i się zniechęci, a chyba nie o to tutaj chodzi. Już nic nie mówiąc o tym że nie uzbiera xp :D.
Zacznij trochę grać np. na NO NAME i myślę że pomału wszystkiego się nauczysz, podpatruj (na specu) jak grają inni lepsi zawodnicy, dużo można się w taki sposób nauczyć i jeszcze graj, graj, i jeszcze raz graj, ćwiczenie czynią miszcza :D (i będziesz jak: kris pl i zer0, dwaj największy miszczowie w grze :P ).
Jak coś to zawsze w czasie gry, możesz kogoś spytać, jak nie wiesz co jest celem misji, ktoś zawsze pomoże.
Jak najszybciej uzbierać xp, dużo i dobrze grać (dużo zabijać, i robić obj inżynierem, podkładać rozbrajać dynamit, tworzyć konstrukcję, i pomagać w grze: leczyć, podnosić, dawać amunicje i apteczki itp.)
Życzę miłej gry ;)
Za jeden kill masz 3 xp, także szybciej będzie aktywnie używać klas.
Engiem naprawiaj wszystko co tylko jest, wysadzaj dynamitami, kładź miny itd.
Medem lecz rannych, podnoś martwych strzykawką i pamietaj, najpierw podnosisz, potem strzelasz do wroga.
Coverem wysadzaj command post, przebieraj się itd.
Jeśli chodzi o misje to każda plansza ma opis, wystarczy wcisnać "L" i w lewym dolnym rogu masz opis. Do tego po wciśnięciu "G" pokaże się mapka na której pokarze Ci sie wszystkie możliwe rzeczy do wysadzenia/naprawienia/uleczenia.
Pozdrawiam
Engiem naprawiaj wszystko co tylko jest, wysadzaj dynamitami, kładź miny itd.
Medem lecz rannych, podnoś martwych strzykawką i pamietaj, najpierw podnosisz, potem strzelasz do wroga.
Coverem wysadzaj command post, przebieraj się itd.
Jeśli chodzi o misje to każda plansza ma opis, wystarczy wcisnać "L" i w lewym dolnym rogu masz opis. Do tego po wciśnięciu "G" pokaże się mapka na której pokarze Ci sie wszystkie możliwe rzeczy do wysadzenia/naprawienia/uleczenia.
Pozdrawiam
- Ultra...
- Podchorąży
Po prostu graj
Z każdą godziną,dniem ,tygodniem poznajesz mapy,wyrabiasz nawyki,itd...
A xp ? Samo się będzie nabijać w trakcie walk,misji i nie licz tego,samo przybędzie.
Powodzenia.

Z każdą godziną,dniem ,tygodniem poznajesz mapy,wyrabiasz nawyki,itd...
A xp ? Samo się będzie nabijać w trakcie walk,misji i nie licz tego,samo przybędzie.
Powodzenia.

-
- Starszy szeregowy
Dziękuje Pomogło :)
Pozdro
Pozdro