Industrial - czemu nie gramy?
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Industrial - czemu nie gramy?
Zauważyłem, ze mapa Industrial cieszy się raczej słabym zainteresowaniem, czego nie rozumiem. Ona jest genialna! Bardzo duża i pełne przejść, co daje spory obszar bitwy i różne zagrania taktyczne. Kryjówki dla snajperów, skradanie się ruinami, zabawa z czołgiem... to naprawdę ciekawe. Ponadto mamy tutaj klimat jak z filmów ("Stalingrad") dzięki mgle, która daje sporo zamieszania.
-
- Pierwszy sierżant
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Industrial - czemu nie gramy?
Dla mnie ma jedną, ale to bardzo dużą wadę. Drastycznie spadają mi na niej fps-y, tak że nie idzie płynnie grać. Możliwe że dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością w śród graczy. Dlatego preferuję raczej mniejsze mapy, i lepiej mi się gra, jak jest mała ilość graczy.
Gdybym miał prawdopodobnie lepszego laptopa, to prawdopodobnie uważał bym tą mapkę za genialną, a tak to tylko myślę (tak, tak, czasem mi się to zdarza), oby ta mapa skończyła się jak najszybciej.
Gdybym miał prawdopodobnie lepszego laptopa, to prawdopodobnie uważał bym tą mapkę za genialną, a tak to tylko myślę (tak, tak, czasem mi się to zdarza), oby ta mapa skończyła się jak najszybciej.

Ja też właśnie ją lubię Spidi :) Mapa jest świetna. Ale sporo gra u nas graczy z małym doświadczeniem może to dlatego

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
nie dokonca jest taka swietna :P przedewszyskim dlatego ze toczy sie na jednej plaszczyznie skupionej wokol czolgu doniesienie papierow to juz formalnosc :P jak dlamnie przecietna mapa, warto czasem odpalic
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Jeśli dobrze bronisz sejfu wcale nie (pod tym względem jest wiele łatwiejszych map) :P Zresztą droga czołgu jest długa. Masa miejsc do campienia. Mapa jest duża i otwarta walka przy dużej liczbie graczy toczy się na wielu płaszczyznach.

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
- Ultra...
- Podchorąży
- Nick w ET: ETPlayer
Mapę dodaliśmy w momencie,gdy zwiększała się liczba graczy serwera (częste fulle). Dość spora,klimat ma,każdy na niej coś dla siebie znajdzie.No i w końcu snajperzy mogą się na niej wykazać.