Fakt. Może by napisać jakiś skrypt na każdą z map regulujący max. liczbę botów?GanD pisze: Na niektórych mapach drużyny na których boty wyrównują do 8 na 8 nie przeszkadzają, ale na małych mapach typu np. aldernest, która przystosowana jest do maks 6on6 taka ilość po prostu przeszkadza w rozgrywce.
Ludzie nie przeszkadzają, bo w przeciwieństwie do botów mają coś w rodzaju mózgu (no, przynajmniej większość :D ). Inna sprawa że dawno się nie zdarzyło żeby na alder grało więcej jak 6 graczy (ostatnio było dość ciekawie, 6 osób w allies i 2 w axis, ale to inna sprawa ;p).^|*?**/Adi*/-** pisze:Masz racje GanD.. to jeżeli na alderze będzie więcej ludzi niż 12, to reszte wyrzućmy bo przecież będą przeszkadzać w rozgrywce!
Jestem jak najbardziej za nie raz mam prośby w nocy zagrajmy bez botów. Owszem regulacja botów w ciągu dnia na poszczególnych mapach pomogła by nam w rozgrywce .SPIDIvonMARDER pisze:Może ja i Tucik moglibyśmy dostać możliwość regulowania ilości botów z zastrzeżeniami, że:
-Zmniejszamy ilość lub zwiększamy tylko jeśli chce tego 100% gracy;
Jeżeli mamy team 10 v 10 graczy, to siły są nadal równe. Jak nasza dziesiątka (Allies) wpadnie do magazynu w Adlerze, to wywiąże się walka i ktoś tam wygra. Natomiast boty nie umieją współpracować, nie umieją wypełniać obj, nie umieją grać. Jak 3 ludzi wpadnie do sali z 7 botami (+ew 3 ludzi), to nie ma siły, by to się dobrze skończyło. A sojusznicza siódemka botów jest gówno warta ;)^|*?**/Adi*/-** pisze:Boty mają ograniczone pole widzenia, zależnie od ustawień.
Masz racje GanD.. to jeżeli na alderze będzie więcej ludzi niż 12, to reszte wyrzućmy bo przecież będą przeszkadzać w rozgrywce!
Zrobione.SPIDIvonMARDER pisze:Może ja i Tucik moglibyśmy dostać możliwość regulowania ilości botów.
!^|*?**/Adi*/-** pisze:Zrobione.SPIDIvonMARDER pisze:Może ja i Tucik moglibyśmy dostać możliwość regulowania ilości botów.