Friendly Fire?
- JCF
- Pułkownik
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
Re: Friendly Fire?
Jak dla mnie to nie 3eba do tego dodatkowego admina "porzadkowego" dlatego ze mamy juz Administratorow serwera ktorzy dbaja o to aby TK bylo jak najmniej.
JCF MoFos TypeR
A ja myślę, że by się przydał bo czasami niektórzy gracze próbują szefować co miejsca mieć nie powinno.
Jak posypie sie zerowanie expa za ciagle TK w momencie gdy jest osoba upominana to szybko kazdy sie naprostuje :P - mowie o przypadku gdy robi to specjalnie.
Honorowy Dawca Fragów
twt dobrze mówi jak będzie zerowanie to wszyscy którzy robią to specjalnie będą potulni 

- kubazi
- Starszy szeregowy
Ja rówmież uważam, że powinno sie pojawić ze dwóch adminów porządkowych i wydaje mi się, że dobrym sposobem na team killerów było by zmniejszenie ilości complainów potrzebnych do kicka. Chętnie zgłosił bym się na takiego admina, ale chyba wiek mi nie pozwala (15 lat) 

Ostatnio zmieniony 2012-02-14, 20:28 przez kubazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Na samo tk nie potrzeba zadnego admina, wystarczy vote na kick (na pewno przejdzie, jezeli nie za 1 razem to inny graczy da vote, mozna tez przechodzic do przeciwnego teamu tylko po to, zeby kogos wywalic za tk)
- kubazi
- Starszy szeregowy
Vote to za malo, nie wszyscy oddaja glos, bo jest im obojetne co ktos robi, puki sam nie stanie sie ofiara tk
- kaneno
- Starszy sierżant
No w sumie moim zdaniem to nie jest taki zly pomysl, z tym ze moze nie kick, a spora utrata XP, moze to przemowi niektorym do rozsadku.dobrym sposobem na team killerów było by zmniejszenie ilości complainów potrzebnych do kicka
A tak swoja droga, kiedy jakis czas temu bylem na serverze to w sumie nie widzialem zeby ktos robil TK (i nie bylo to dlatego ze admin byl online, w koncu ostatnimi czasy to juz nikt nie wiedzial ze mialem admina :( ).
- KonDzio
- Porucznik
ja jestem za ff a admini porzadkowi chyba nie sa potrzebni jesli gracze nie bede specialnie siekac swoich
War, war never changes ...
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
Będą ;) Z własnego doświadczenia wiem, że będą.KonDzio pisze:(...)i jesli gracze nie bede specialnie siekac swoich
lepiej włączyć bo wielu graczy gra tylko poto żeby zabijać swoich i ich denerwować