Axis czy Allies?
-
- Kapral
- https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
- Nick w ET: ETPlayer
-
- Starszy szeregowy
ja tez nieprzepadam za niemcami ale nie tylko z powodu WWII ale takze juz kilka razy bylem w niemczech i mialem kilka niemilych sytuacj a takze jest to kraj bucowatych bez kultury ludzi ostatnio jak przejezdzalem przez niemcy i zamawialem w sklepie no i mowilem po angielskiego to babka wogole bez usmiechu ani dziekuje ani nic zero jakiej kolwiek kultury jeszcze na dodatek chciala mnie oszukac na zestawach :/
"Honor Służby jest jak sztandar, z którym żołnierz rozstaje sie wraz z życiem..."
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Nick w ET: SPIDIvonMARDER
- Kontakt:
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
-
- Starszy szeregowy
nie ale nie chodzi tez ze jedna sprzedawczyni nawet jak bylem z kuzynka na mieście wszędzie sie to przejawia policyjny kraj chamów zadumanych w sobie nawet Anglicy ci to powiedzą co byli w Niemczech już nie z jednym rozmawiałem.
"Honor Służby jest jak sztandar, z którym żołnierz rozstaje sie wraz z życiem..."
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
-
- Starszy szeregowy
Tylko ze wiesz ja nie patrze tez na przeszlosc w tych czasach co zyjemy to mysle ze niemcy sa jednym z krajow ktore maja najbardziej hamskie spoleczenstwo wogole ta atmosfera itp ale co tu gadac :P A w sumie zgodze ci sie z twoim postem ale to tylko jesli patrzec w przeszlosc to my nie nawidzimy niemcow i rojsnanow zas anglicy francuzow i amerykanow tak samo jak francuzi anglikow to juz normalne :)
- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt:
EEe..... proponuję skończyć dyskusję nacjonalistyczna, bo można jeszcze kogoś urazić. Ja dla przykładu mam korzenie polsko-niemiecko-ukraińsko-litewsko-tatarskie, czyli dokopanie połowei naszych sąsiadów to dokopanie mi ;P
Spoko spoko
, nie będę się obrażał, ale nie wiem, czy inni też są tak tolerancyjni. 
Spoko spoko

- SPIDIvonMARDER
- Generał-komandor
- Kontakt: