A spróbuje :D
-
- Szeregowiec
- Nick w ET: ETPlayer
A spróbuje :D
1.Nik : horse!?
2.Wiek: 19 (rocznikowo 20)
3.Kilka słów o sobie : no coż, nazywam się Karol, w tym roku kończę technikum i wyjeżdżam na studia. Lubię słuchac muzyki (podkreślam że nie tylko słuchac lubię xD), no i oczywiście piłka nożnaaaaa <3
4.Poprzednie klany: Ojej, było ich troche. Np. **/AK/** (Armia Krajowa), DC|, .p0c (piece of cake) oraz inne ale nie pamietam.
5.Staż gry w ET. : No więc zacząłem grac jakieś 5 lat temu. Grałem for-fun a także na rating. Pod koniec 2010 roku przestałem grac i zrobiłem sobię przerwe aż do teraz. W sęsie gram z powrotem jakoś od tygodnia i właściwie tylko na waszym serwerze, bo nie ukrywajmy, jest tu całkiem naaajs :)
Odnośnie jednej wymaganej reguły, a mianowicie (min. 60k. respa), myślę że na to można przymknąc oko, ponieważ respekt wbijam bardzo szybko i gram codziennie po 2/3 godzinki więc myśle że z dobiciem do 60k nie będę miał większych problemów tym bardziej że gram tylko u was.
Pzdr.
2.Wiek: 19 (rocznikowo 20)
3.Kilka słów o sobie : no coż, nazywam się Karol, w tym roku kończę technikum i wyjeżdżam na studia. Lubię słuchac muzyki (podkreślam że nie tylko słuchac lubię xD), no i oczywiście piłka nożnaaaaa <3
4.Poprzednie klany: Ojej, było ich troche. Np. **/AK/** (Armia Krajowa), DC|, .p0c (piece of cake) oraz inne ale nie pamietam.
5.Staż gry w ET. : No więc zacząłem grac jakieś 5 lat temu. Grałem for-fun a także na rating. Pod koniec 2010 roku przestałem grac i zrobiłem sobię przerwe aż do teraz. W sęsie gram z powrotem jakoś od tygodnia i właściwie tylko na waszym serwerze, bo nie ukrywajmy, jest tu całkiem naaajs :)
Odnośnie jednej wymaganej reguły, a mianowicie (min. 60k. respa), myślę że na to można przymknąc oko, ponieważ respekt wbijam bardzo szybko i gram codziennie po 2/3 godzinki więc myśle że z dobiciem do 60k nie będę miał większych problemów tym bardziej że gram tylko u was.
Pzdr.
Hala Madrid!!!
- Ultra...
- Podchorąży
Re: A spróbuje :D
Próg 60k xp jest umowną liczbą i po to, by zdążyć kogoś poznać.Składając wcześniej podanie narażasz się na odrzucenie (admin), długie czekanie (zanim Cię poznają wyrażą opinię), lub negatywna decyzję ( nie znam, głosuję na nie).Ryzykujesz wcześniej składając podanko
Leci do obrad.

Leci do obrad.

- KonDzio
- Porucznik
No i masz. Fan RM składa podanie. Nie lubię realu :P. Jestem za Barcą. Coś mi się wydaje, że...... nie nie będę pisał co :P
War, war never changes ...
- |W$|MACIEK
- Starszy sierżant sztabowy
przeciez dzis barca dostanie baty od Milanu :PPKonDzio pisze:No i masz. Fan RM składa podanie. Nie lubię realu :P. Jestem za Barcą. Coś mi się wydaje, że...... nie nie będę pisał co :P
hors piszesz ze byles w wielu klanach czemu juz nie jestes w żadnym ?
Delta ujemna ==4 ciastka przy czym 2 smakuja tak samo jak pozostale 2
Za Motórem panny sznurem
Za Motórem panny sznurem
Nareszcie fan Realu !!! Z nieba mi stary spadłeś :D
-
- Szeregowiec
Tak jak napisałem wyżej, dopiero wróciłem do ET, po 2 latach przerwy.hors piszesz ze byles w wielu klanach czemu juz nie jestes w żadnym ?
Hala Madrid!!!
Co Wy tu mówicie, od dawna istniała bardzo silna pro Realowa grupa złożona z eltarnego grona osób znaczy Mnie i Zera! :D!nserT. pisze:Jakis Madritista nareszcie ;)

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
kris pl pisze:... bardzo silna... eltarnego grona ... Mnie i Zera! :D

Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
-
- Szeregowiec
Człowiek złoży podanie do clanu, no i faktycznie... Wszyscy tyle piszą, wyrażają swoją opinię na temat mojego dołączenia do clanu i wgl że aż normalnie spam na temat Realu Madryt się zrobił xD
Hala Madrid!!!
Na normalnych nie trafiłeś, wiec zdrowego rozsądku nie oczekuj.horse!? pisze:Człowiek złoży podanie do clanu, no i faktycznie... Wszyscy tyle piszą, wyrażają swoją opinię na temat mojego dołączenia do clanu i wgl że aż normalnie spam na temat Realu Madryt się zrobił xD
Two beer or not two beer?
KonDzio pisze:Imię jego było Noobuś. Wymawiane na ustach każdego człowieka wywoływało niepokój , strach i lęk.
Ponieważ debaty toczą sie za zamkniętymi drzwiami. W zakładcę obrady do której dostęp ma tylko klan W$horse!? pisze:Człowiek złoży podanie do clanu, no i faktycznie... Wszyscy tyle piszą, wyrażają swoją opinię na temat mojego dołączenia do clanu i wgl że aż normalnie spam na temat Realu Madryt się zrobił xD

"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
-
- Szeregowiec
No tak tak, wiem :D Ale dobrze to wygląda, ktoś stara się o clan a rozmowa zbiega na zupełnie inny temat :D
Hala Madrid!!!
- KonDzio
- Porucznik
To ty nie widziałeś co się dzieje w tzw. "Obiadach" :P Tak swoją drogą to :
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpeg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
War, war never changes ...