[Pawik]-[Zero]

Prośby o unban i skargi na graczy
Awatar użytkownika
Pawik
Poborowy
https://www.houzz.com/pro/kuchnie/meble-kuchenne-i-kuchnie-na-wymiar-warszawa
Nick w ET: ETPlayer

[Pawik]-[Zero]

Post autor: Pawik »

Dnia 22.09.2012r. dostałem bana pernamentnego od członka klanu W$ Zero , powodem zbanowania były "cheaty" , przyznaję się do używania wspomagaczy na serwerze "No Name" używałem wspomagacza zwanego WH (Wall Hack) co umożliwia widzenie przez ściany co pomagało mi wcześniej zauważyć wroga i go unicestwić.
Jest mi przykro z tego powodu , że grałem na WH , zapewne nie dostane UB (Un ban) ale zawsze jest ten 1% szansy.Używany przeze mnie wspomagacz został usunięty z mojego komputera i postanowiłem napisać wniosek o UB więc czekam tylko na decyzję Administracji.
Przepraszam za marnowanie waszego czasu na sprawdzanie tego bezużytecznego posta. *wolfensteinpl*
Obrazek
Awatar użytkownika
SPIDIvonMARDER
Generał-komandor
Nick w ET: SPIDIvonMARDER
Kontakt:

Re: [Pawik]-[Zero]

Post autor: SPIDIvonMARDER »

Przynajmniej fajnie, że przeprosiłeś i Twój post jest elegancki.
Obrazek
Awatar użytkownika
kris pl
Pułkownik
Pułkownik
Nick w ET: |W$|Kris
Kontakt:

Post autor: kris pl »

Pawiku, Pawiku nie ma tak szybkich unbanów za czity. Szczególnie że nie pierwszy raz Cię na nim przyłapano, przypominam sprawę twojego byłego klanu.
Obrazek
"Jeżeli chcesz traktować dziewczyny obiektowo to przynajmniej rób to z klasą "
Awatar użytkownika
Ultra...
Podchorąży
Podchorąży
Nick w ET: ETPlayer

Post autor: Ultra... »

Nie ma opcji unban za cheat !
Nie wyciągnąłeś wniosków z bana w swoim byłym klanie, nie masz szacunku do uczciwie grających graczy, używając wh psujesz innym jakąkolwiek chęć do gry w tą i tak już wymierającą grę.
Przypuszczam, że cheata nadal nie usunąłeś, więc miłej zabawy na innym serwie do...kolejnego bana.
Żegnamy, temat wyczerpany, zamknięty.
Obrazek
Zablokowany